![]() |
Ah Satı Hanım, hepsi güzel de anne çiçeği bir başka. Senin getirdiğin tek dal yaşıyor. Ama hala minik tek bir dal.:(
|
Alıntı:
|
Sevgili Bahtiyar02, cahillik olurmu estafurullah, özür dilerim isimlerini bilmiyorum.
Güngör yazdıkça ben eklerim sevgiler. |
Sevgili sevim4, sedum sieboldi, bende çok severim o benim annemden kaldı ondan adını biz anne çiçeği koyduk.
|
Sevgili Vildan hanım, çok teşekkürler o sedum bizim için çok özel olduğu için galiba, banada çok güzel geliyor sevgiler.
|
Güzel kızım, yine tembel ablanın unuttuğu isimleri yazmaya başlamışsın:)
|
Kaktüslerim.
4 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentler
|
Çok güzel çiçek görüyorum maşallah.. Kaktüslerden büyük açmış nerdeyse.
|
Sevgili ayse afyonlu, çok teşekkürler sevgiler.
|
Ay çok harika sevgili satı hanım, benimki neden açmıyor?
|
Sevgili sevim4, canım benim merak etme açar benimkiler kış yaz dönem dönem açıyorlar:)
|
sedum.
2 Eklenti(ler)
Sedum spectabile.
|
Çok güzelmiş Bu sedum Satı'cığım:)
|
Arıda keşfetmiş olacakki bu güzelliği hiç kaçırmamış karede yerini almış maşallah. :))
|
Sevgili günebakan, çok teşekkürler ben tek renk var sanıyordum iki renk açınca çok sevindim.
Sevgili ayse afyonlu, çok teşekkürler bahçedeki çiçeklerin üstü bu ara arı dolu bence son kışlıklarını alıyorlar:) |
Rengi harika güle güle büyüt.
|
Alıntı:
Sevgili sevim4, çok teşekkür ederim. |
Kaktüs ve sukulentler.
1 Eklenti(ler)
Sedum sieboldii.
|
Beklediğim fotoğraf buydu işte, biliyorsun değil mi Satı Hanım'cım. Maşallah .
|
Sevgili Vildan hanım, biliyorum yüklerken ilk aklıma gelen siz oldunuz inan bana, teşekkürler sevgiler.
|
Satı'cığım harika görünüyor aynısından benim de annem de var ve çiçeklerini açtı çok güzeller:)
|
Bana verdiğin anne çiçeğim açmış Satı, görünce cok mutlu oldum. Seninkinin maşallahı var. Ehh bu yavru da anneyi yetişir seneye:) Teşekkürler.
|
İşte güzellik bu Satı Hanım, Tebrikler.. Hepside çok güzel olmuşlar..
Benimkide bu yaz sıcaklara dayanamadı. Bir dal buldum, tutturdum, artık önümüzdeki baharı bekliyorum. Alıntı:
|
Satıcım,
Sedum sieboldii benimde var pazardan almıştım kaç aydır hala 3 kök hiç büyüme gelişme göstermedi.. Seninki çok güzel olmuş maşallah.. |
Bu son eklenen sedum harikaymış,dolu dolu saksıda.Kim bilir kaç yıllıktır.Güle güle büyüsün,maşaallah.
|
Sevgili günebakan, çok teşekkürler benimde annemindi biliyorsun.
|
Cemocuğum, canım inşallah:)
|
sayın mrmusti, sizin gibi kaktüs ve sukulent ustasından övgü dolu sözler duymak çok güzel, çok teşekkürler saygılar.
|
Sevgili MİRBE, çok teşekkürler aslında çok ilgi isteyen bir bitki değil, gelişir merak etme.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025