![]() |
Sevgili Satı hanımcığım sedum sieboldii, anne çiçeğiniz harika:)
|
Satıcığım hepsi de çok güzeller 67 deki tek saksıda olan sukulent dikkatimi çekti .Yaprak yapısı farklı . Karışık kaktüs saksıları çok hoş duruyor.
|
Sevgili acemifüsun,çok teşekkür ederim.
Sevgili hatice hanım,çok sağol arkadaşım karışık saksıları bende çok seviyorum hem görüntü olarak hemde sanki daha iyi korunuyorlar gibi geliyor bana, 67 nolu mesajdaki sukulenti Bodrumdan getirmiştim yazın adını bilmiyorum Güngöre başvurmalı:) |
Çok güzel olmuşlar.
|
dlk çok doğru söylüyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili dlk, Cumhur bey, Sevim hanım, Güngör, beğenilerinize çok teşekkür ederim.
Sevim hanım, ben bu yaz Bodrumdan getirmiştim(Aeonium decorum)doğrusu sanıyorum. |
kaktüs ve sukulentler.
1 Eklenti(ler)
Echeveria glauca.
|
Yılbaşı çiçeği ve atlas.
1 Eklenti(ler)
Sevgili bettyycim, beni ziyaretinde getirdiği güzellikler.
|
Sevgili Satı hanım, echeveria glacua çok güzel gelişmiş. Emeklerine sağlık.
Bana gönderdiğin ile aynı mı? Ne kadar sürede gelişip sürgün verir? Sabırsızlanıyorum. Sevgiler... |
Sevgili SDurul, teşekkür ederim, evet size gönderdiğimin aynısı, yaza sürgünle dolar saksın.
|
Sayın Satı Uğurtan sukulentleriniz çok güzel. Sağlıkla büyütürsünüz inşallah.
Saygılar... |
Canım Satı Hanımcım, sizin kaktüsleriniz ve sukulentleriniz yanında benimkilerin lafı mı olur ;) güle güle büyütün bende akşam sizin cicileriniz eklerim :D en kıa sürede tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler...
|
Sevgili satı hanım Echeveria maşallah.
Bu gün şitdetli fırtına nevarsa alıp götürmüş çok üzgünüm ne kaktüs nede çiçekler kalmış. |
Sevgili sariefe, çok teşekkürler iltifat ediyorsun.
bettyycim,canım çok teşekkürler sağlıkla büyüt, görüşmek üzere. Sevgili sevim4, çok üzüldüm çok geçmiş olsun, benden istediğin ne varsa göndereyim sevgiler. |
Alıntı:
Satı'cım maşallah çok güzel olmuş .Arkadaşımın eli neye değerse güzel oluyor.Çiçekler senin onları ne kadar sevdiğini iyi biliyor. |
Alıntı:
|
Sevgili Hhatice, iltifat ediyorsun güzel arkadaşım, aslında bilinçli bir şeyler yapmıyorum fakat çok emek veriyorum onlara, evet gerçekten sevdiğini biliyorlar, ben onları çok seviyorum.
|
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
|
Kaktüs
2 Eklenti(ler)
Kaktüsüm çok güzel açtı.
|
Bence de çok güzel açmış. Ne mutlu ;) Sanırım aşılı bir kaktüs. Bu türde aşılı kaktüs pek yok. Sevgili Satı Uğurtan aşıyı siz mi yaptınız yoksa hazır mı aldınız?
|
Sevgili sariefe, sevgili sonerordo, çok teşekkürler, bunu bana kızkardeşim(Güngör Salman)almıştı hatta bir kaç çeşit daha var, aşıyı ben yapmadım sanırım alınan yerde aşılanmış.
Bence bunlar kızımın odasında onun sevgisinden bu haldedir:) |
Sayın Satı Uğurtgan, kaktüsünüz çok güzel açmış maşallah, bir aşı olarak iyi gelişmiş.
|
Alıntı:
|
Maşallah ne güzel çiçeklenmişler Satı'cığım:)
|
Sevgili günebakan, çok teşekkürler ilk tomurcuğunu görünce inan bekledim kaçırmamak için:)
|
Sevgili Satı Hanım, gözünüz aydın. Çok güzel görünüyor, tomurcuğuna bakınca sanki kırmızı olacakmış gibi görünüyor ama turuncu açmış çok hoş.
|
Sevgili Ayşe Yıldız, çok teşekkürler, bende tomurcuktan kırmızı sanmıştım, yalnız bu renkte çok güzel çok şık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025