![]() |
Sevgili Satı Uğurtan
Kaktüs aşıklarının arasına hoş geldiniz. Eminim devamını da getireceksiniz. Ne kadar güzel, her geçen gün burası daha da zenginleşiyor. |
Sevgili kartalpin, hoşbulduk, hiç kuşkunuz olmasın, devamı mutlaka gelecek:)
Kaktüsü bende çok seviyorum, benim yıllardır kaktüs ve sukulentlerim vardı zaten, sevgiler. |
kaktüs.
4 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentler.
|
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Güngör Salman Canım ablacığım, güle güle büyüt. ((Dünyam benim çok çok teşekkürler) Satı Uğurtan(Salman)) Ne mutlu size. |
Sevgili Cumhur bey, çok çok teşekkürler:)
|
maşallah hepside çok güzeller güle güle büyütün.Kaktüs için yazılan şiirler de bir o kadar güzel
|
Sevgili yağ-mur, çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olur umarım sevgiler.
|
Satı hanım, çok güzeller, ellerinize sağlık :)
|
Sevgili i ebru, çok teşekkürler hoş geldiniz galiba ilk mesaj bana sevgiler.
|
Satı'cığım bunlar çok güzel görünüyorlar güle güle büyüt:)
|
Sevgili günebakan, uzun bir aradan sonra hoş geldin, çok teşekkürler.
|
Satı hanım enerjiniz kaktüslerinize çok güzel yansımış. Şanslısınız farklı kaktüs ve sukkulent çeşitleri bulabilecek bir şehirdesiniz. Ben de ara ara İzmit'e gelip çiçekçilerden kaktüs alırım mesafe yakın olduğu için. Sayfanız kaktüs ve sukkulentlerinize bol bol çeşit yönünden yenilerini getirsin...
|
Sevgili Faruk, çok teşekkürler evet İzmit konusunda şanslı olduğum kadar, İstanbul konusundada şanslıyım, Kardeşim sürekli İstanbuldan takviye ediyor, bulamadığım her kaktüsü, ve her çiçeği.
|
Sevgili Kardeşim,
Demek bu tutku sizede bulaştı.;) Birkaç kişinin sayfasınıda okursam, korkarım banada bulaşacak. Zaten eşimde, hastalık emareleri başladı. O ilk ''Anne ve yavruları'' dediğin, totem kılıklı kaktüs çok hoş. Ne enteresan kaktüsler varmış yarabbim.:p Valla, kim ne derse desin? Özünde sevgi olan her hobi, bence güzeldir. Sağlık ve mutluluk dileklerimle... Selamlar. :) |
Sevgili Orhan bey, değerli abim tüm güzel sözleriniz için çok teşekkürler.
İstanbula geldikten sonra bir gün İzmite gelirseniz beni çok sevindirirsiniz sizi evimde ağırlamak beni çok mutlu eder. Ayrıca bende bulunan kaktüs ve bitkilerdende size hazırlarız sevgiler saygılar. |
Alıntı:
Aman n'olur, bizi birde onlara bulaştırma! Bir acı kahve yeter. Tatlı dil, güleryüz zaten sende var kardeşim.:) Görüşmek dileğiyle. |
Sevgili Orhan bey, banada sizin geleceğiniz kadayıf üstüne kaymak oldu,çok sevindim çok teşekkürler, en kısa zamanda sevgili eşiniz ve sizi bekliyorum sevgiler.
|
Kaktüs.
4 Eklenti(ler)
Bir iki kaktüs ve sukulent yükleyeyim.
|
Sevgili satı hanım çok güzeller üstteki iki kaktüsten var ama hiç gelişmiyor neden acaba?
|
Kaktüs.
2 Eklenti(ler)
devam.
|
Kaktüs.
1 Eklenti(ler)
devamı.
|
Sevgili sevim4, çok teşekkürler, benimkilerde yıllardır var ancak bu kadar olabildiler.
|
Satı'cım,
Hepsi de çok güzeller ellerine sağlık.. Ben de bu ara kaktüs çeşitimi çoğalttım bir de çiçek açtılar mı seyrine doyum olmuyor.. |
Sevgili MİRBE, çok teşekkürler, evet kaktüste zaten en sevdiğim dönem çiçekli dönemi muhteşem oluyorlar.
|
Kaktüs.
1 Eklenti(ler)
Kaktüslere devam.
|
Satıcım,
Dikkatimi çeken bi şey oldu benim kaktüs saksılarımın çoğu küçük seninkilere bakıyorum da büyükler.. Mesela 33.mesajdaki en son resimdeki sağdaki beyaz saksıdaki kaktüsten bende de var saksısı epey minnak... Saksılar nasıl olmalı arkadaşım bi akıl? |
Sevgili MİRBE, benim saksılarda çok küçüktü, büyüme olmayınca iki boy büyüttüm saksıları, tabi bu benim fikrim, saksıları değiştirdikten sonra daha çok geliştiler.
|
kaktüsler.
3 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentler, en sondaki sedum sieboldi.
|
Alıntı:
Çiçeklerin adlarını öğrenebilirmiyim? Cahilliğime sayın:o saygılar. |
Son resimdeki sukulente bayıldım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025