![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Hatice, çok teşekkürler her hangi bir teknik uygulanmadı, kendiliğinden oluşmuş hali:)
Sevgili GÜLSEN, çok sağol evet uçlar pembe, bir birine karışmış kollar labirent gibi:) Acem halısını bende çok severim, pardon rosenrot acem halısınımı soruyordu anlamamışım:) |
Kaktüs ve sukulentler.
2 Eklenti(ler)
Ana kraliçe güzelliğini sergilemeye devam ediyor.
|
Muhteşem bir kraliçe! :)
|
Çok güzel.
|
Çok çok muhteşem görünüyor.
|
Kaktüs ve sukulentlerim.
5 Eklenti(ler)
Sevgili zenfree, sevim4, Veibe, çok teşekkürler, kreliçenin son halinide görmelisiniz ve diğer güzellikleride.
|
Kaktüs ve sukulentlerim.
5 Eklenti(ler)
Devam.
|
Maşallah satı hanım,hepiside harika.
|
Satı hanım, gözüm gönlüm açıldı bu güzellikleri görünce. Ellerinize, gönlünüze sağlık. Hele de o kraliçe başlı başına ayrı bir güzellik. Allah nazardan korusun hepsini, bana da nasip etsin inşallah.
|
Sevgili sevim4, sevgili nikomedya, iltifatlarınıza çok çok teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun, Kocaelinde olunca bakarsın yürüyüp size gelebilirler:)
|
Aman efendim kapım, pencerem ardına kadar açık. Buyursunlar gelsinler, sizinde onlarında başımın üstünde yerleri var:)
|
Alıntı:
|
Satıcım harika kaktüslerin, sukulentlerin. Keyifle baktım fotoğraflarına içim açıldı. Emeklerine sağlık:)
|
Çok memnun olurum. Kahve ,çay eşliğinde sohbetinizi ve bilgilerinizi paylaşmak benim için zevk olur.
|
Sayın Satı Uğurtan, ana kraliçe dediğiniz kaktüsünüze bayıldım. Maşaallah. Daha da boy verip çok daha çiçek açar umarım.
|
Sevgili Sevim hanım, çok teşekkürler çok memnun oldum.
Sevgili nikomedya, iltifat ediyorsun çok teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek üzere. Sayın AizoaceaeFAN,çok teşşekkür ederim sizlerin beğenisi beni çok mutlu ediyor saygılar. |
Sevgili Satı hanım,kaktüslerinizin hepside birbirinden güzeller,ana kraliçeniz süper güzel.Emeklerinize sağlık,sevgiler...
|
Kaktüs ve sukulentlerim.
4 Eklenti(ler)
Sevgili ipektuğçe, beğenin için çok teşekkürler.
Bunlarda yeni açan leş kaktüsüm ve sedum sieboldi (anne çiçeği). |
Kaktüs ve sukulentler.
4 Eklenti(ler)
Litops ve kalp kalbe karşı.
|
sevgili satı ablacığım;
bana gönderdiklerinizden bazıları sizi ziyarete geldi http://www.agaclar.net/forum/1051676-post291.htm ilk defa ciddi anlamda sukulet ile barışmama vesile oldunuz siz. barışırken bazıları ile aramız açık kaldı, yaşatamadım :( tekrar teşekkürler |
Alıntı:
|
Sevgili Satı hanım, kaktüs ve sukulentlerinizi beğeniyle takip ediyor, sedum sieboldii düştükçe aklıma bu sayfa da alıyorum soluğu. http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-snv82784.jpg :eek:
Elinize, emeğinize sağlık.. hepsi birbirinden güzel.. :)) |
Alıntı:
|
Umarım daha sağlıklı büyür ve salkım saçak doldurur yine saksınızı. ;)
Nazar etmedim inanın, geldim gittim "Maşallah.." diye diye seyreyledim hep. :)) |
Alıntı:
Ayrıca nazarada çok inanmam:D Bahçemi istediğin kadar seyredebilirsin:) |
Kaktüs ve sukulentlerim.
5 Eklenti(ler)
Leş kaktüsü ve sukulentlerim.
|
Maşallah, hepsi bir birinden güzel. Darısı başıma :)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025