![]() |
5 Eklenti(ler)
Canlanmalar başladı:
1 ve 2. fotolar komşumdan gelen milli 3 ve 4. foto Haworthia fasciata 5 foto Sempervivum bu hale geldi neden acaba ? |
4 Eklenti(ler)
Görsele devam....
1:Mammillaria,güzelim benim 2:Emektarım.. 3:Bahcede tek başına..:) 4:İncir.. büyüyünce bonsai olmak istiyor....muş...:)) |
Of of güzeller faliyete geçmişler harika, elinize sağlık ;)
|
Teşekkür ederim Sayın bettyycim....:))
|
Alıntı:
|
Tamam dır Sayın marjinalmenekşe......yaz tatili sonunda elinizde bilin...:))
|
3 Eklenti(ler)
Bahçeden bir görüntü.3.resim'deki güzellik çok hoş değilmi...:)
|
Evet çok hoş:) Bir yandanda yanındaki ablalarına nispetmi yapıyor yoksa:)
|
Alıntı:
çok sağolun :):):):) |
yalnız kaya bahçeleri benimde ilgimi çekmeye başladı ...
|
yenice girebildim ordamısın
|
3 Eklenti(ler)
Evet,en sonunda emektarım da güzelliğini gösterecek.Sabırsızca bekliyorum...:))
|
2 Eklenti(ler)
Evet arkadaşlar bu foto larda 5 saat sonraki görüntüsü,güzel gelişme...:)
|
Bu gece nöbet mi var ne ;)
|
gürkan bey bu gece nöbetini iyi tutsun tutsunda yarın gündüz bahçesine dadanan hırkızları yakalayamasın :)) ama eli boş gelmem merak etmeyin gürkan bey, milim saksıda hazır yola çıkmaya :))
|
5 Eklenti(ler)
Gün boyunca akşamın hayali ile bekledik emektarımın güzelliğini göstermesi için,hazırlıklar bile yapıldı.Bol kahve alındı,biraz çıtlatmak için çekirdek :D.Yemekler yendi hazırız artık.Birden zil çalmazmı ! Misafir (ler).Baskın basanın demişler.Basıldık.İtiraf etmeliyimki uzun zamndır görüşmüyorduk.Muhabbet koyu,neyse gittiler,birde ne göreyim ? Hadi hep beraber bakalım isterseniz.İyi seyirler.....DOĞUMA ŞAHİT OLAMADIK MAALESEF....:(
Renklerin güzelliğine bakarmısınız lütfen ? Yüce Rabbim nelere kadir.... Echinopsis oxygena. |
Kapımız her zaman açık,buyurabilirsiniz sayın Kaktüssevdesı,kısa zamanda bekleriz..:))
|
Fatih kardeş açılışı kaçırdık maalesef...:(
|
Çok görkemli.
|
harika... ( ya misafirler yatıya gelseydi :))
|
Abi harika gerçektende tek kelimeyle muhteşem.Bende de birkaç emanet var.Elimdeki çiçeklerden birkaç çelik alıp bir gün çalacağım kapını ;) Emanetleri teslim edip geçeceğim ;)Haberin olsun.Haberleşiriz yine ;)
|
4 Eklenti(ler)
Saat 12 itibarı ile yeni seyirlikler...:)
|
Sayın gürkan63 Echinopsis'iniz çok güzel açmış. Yılların birikimini bu çiçek ile taçlandırmış. Çiçek açması zor bir kaktüs. Tebrikler.
|
4 Eklenti(ler)
Emektarıma bana bu sonsuz güzelliği bahşettiği için teşekkür ederim....Bir daha ki sefere daha çok olması dileği ile.
|
Çok güzel. Sayenizde bütün evreleri görmüş olduk. Teşekkürler.
|
Evet ama çok kısa sürüyor..:(
|
4 Eklenti(ler)
Bugün sayın Nilüfer çiçeği nin hediyesi olan yeni üyeler huzurlarınızda....
1 ve 2.resimdekileri ne yapmamı tavsiye edersiniz ?Kuru yerlerinden kesip mi dikeyim yoksa öyle bırakayım'mı? 3.sukulent tarzı biarzdan ismini öğreneyim bakalım :) 4.kalonşe değişik yapraklı..! |
3.resimdeki Crassula argentea olmalı..
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
gürkan bey, sizin emektar kaktüsle benim bebiş aynı türmü yoksa??? umarım ondandır:cool:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025