![]() |
Sayın Gürkan63, eminim benimde gelinim olsaydı bende beklerdim. Böyle bir gelin beklenir sabaha kadar.
|
Sayın Gürkan63 Ben de gelin bekleyenlerdenim (her türlü:D)
Zafer inandıklı arkadaşımızın gönderdiği tek dal sürgünler verdi, inşallah gelecek yıl sizinki gibi güzel çıçeklerini görürüm. |
Maşallah çok güzel saf ve temiz duyguların bütünlüğü sanki :)
Bana yeri değişmiş gibi geldi ;)Öyle mi?:D |
Alıntı:
|
Furkty kardeşim benimde senden farkım yok.Toplam 10 tane kaktüsüm var bu yıl edindiğim.Ağaşlar.net sayesinde yavaş yavaş bilgileneceğiz hep birlikte inşaallah.
|
1 Eklenti(ler)
Evet bugün yine beraberiz.Dün ne muhteşem bir geceydi (ve uzun) herkese hasip olsun.Evet daha rahat fotoğraflayabilmem için yer değiştirdim.şimdide kapanmış kendi kabuğuna çekildi.
Şu andaki hali budur arkadaşlar..Dün gecenin yorgunluğu sanki |
4 Eklenti(ler)
Bakın bahçemde ne kareler yakaladım.İyi seyirler..:)
|
Sevgili gürkan maşallah japon şemsiyesi harika palmiyede.
|
2 Eklenti(ler)
Teşekkürler japon şemsiyesi bir harika oldu,palmiyede çok büyümüştü tepesinden kestim,kestiğim yerlerden verdi bu sefer de yapraklarını.
|
gürkan bey kaktüsleriniz okadar güzelki... elimde çayım soğumuş öyle baka kalmışım... bu arada evinizide bi tarif edinde bi ara bahçenize bi el atalım çokmu sık ne biraz seyreltmek gerekiyor sanırım :))) (bu konuda ciddiyim birkaç çelik almak isterim tabi sizin içinde uygunsa)
|
Merhaba kaktüssevdası. Müsait bir zamanda beklerim.Görüşmek üzere.
|
Merhaba Doğa severler.Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle beraber olmak ne güzel.Biraz uzak kaldıktan sonra nihayet çiçeciklerime vakit ayırabildim.bakım dan sonrada ailemize yeni katılan üyeleri sizlerle tanıştırmak istedim.Umarım hepside ferahlamıştır ve bana güzelliklerini bahşederler.Güzel çiçekli günlere..
|
5 Eklenti(ler)
İşte yeni üyelerim.İsimlerini bildiğim kadar yazdım takdirlerinize bırakıyorum.İyi seyirler.:p
|
Unutulan isimler.
1:Aloinopsis setifera 2: ? 3: ? 4:Euphorbia ferox, Sayın zenfree nin katkıları ile :) 5:Sempervivum. |
5 Eklenti(ler)
Evet resimlere devam..:D
|
Güzellikleri unutturuyor isimleri bile
1:Stapelia 2:Bir gecelik gelinim palazlanmaya başlıyor, 3:Buda nar ağacım :) 4:Mammillaria-prolifera 5:Aloinopsis setifera |
1 Eklenti(ler)
Buda vardı ..opuntia vulgaris,bildiğimiz kaynana dili bu herhalde..:)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Evet Sayın zenfree,yaptığım araştırmaya göre aynısını buldum.Adı sizin belirttiğiniz gibi.Teşekkür ederim.Ekte buna benzer bir tane resim koyuyorum.İyi geceler,tekrar teşekkür ederim.:)
|
Sevgili gürkan63 tek gecelik gelin ne kadar güzel öyle ellerinize saglık hepsi çok tatlı...
|
Alakanız için teşekkürler sayın Burak Alkan.
|
Teşekkür ederim Sayın Pariş....:
|
Merhaba gürkan63,çiçekleriniz bir harika,artı bahçenizi düzenlerken benide çağırırsanız size yardımcı olurum ve :) karşılığında güzellerden alırım...:))
|
.:)
|
neden olmasın Sayın nilüfer çiçeği..:)
|
Sağolun davetiniz için.
|
kaktüs sevdası da farklı bir duygu... hepsi birbirinden güzel ve sağlıklı görünüyorlar. japon şemsiyesinide görünce şok oldum ... yıllardır aradığım çiçek karşımda koskocaman olmuş duruyordu...
|
Gün geçtikçe artıyor güzelleriniz, devam Sayın gürkan63.
|
Teşekkür ederim,sizlerin sayesinde daha da çok olacak gibi....:o
|
Sayın marjinalmenekse,çok beğendi iseniz yaz tatili sonunda kardeşimle yollayabilirim,kendisi Ank.görevli.Beklemeniz gerekecek..:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025