![]() |
Evet sayın Kaktüssevdesı aynı ama tek fark,daha çok tomurcuklu sizinki,artık nöbet sırası sizde.Umarım yakında güzelleri gösterir ve ssizde bizlerle paylaşabilirsiniz.....hoşça kalın....:))
|
allah allah!!!
günün hatta son günlerin en güzel haberi. normalde şansım yoktur ama konu çiçekler oldumu bi başka. gönlümden neyi çok geçirsem oluyo, sizin resimleri gördüğüm günden beri bi bu kaktüsü bide şemşiyeleri iç geçirip dururdum:D
eczanedeki kaktüs hariç:mad: |
Sayın Kaktüssevdası ben sizi davet ettim,gelmediniz buyrun gelin alabilirsiniz şemsiyeden ve başkalarından,bu arada bende sizden isteyebilirim belki güzellerinizden.Bakayım bir daha fotolarınıza...:))
|
e hadi bakında isteyin artık hazırlanıyorum bak çıkmak için dışarı :)
|
Milli resmini koymuştumm
|
3 Eklenti(ler)
Sayın Kaktüssevdası arkadaşımızın hediyeleri,ailemizin yeni üyeleri takdimimdir.Çok çok teşekkür ederim Sayın Kaktüssevdası....:D
|
3 Eklenti(ler)
Buda bahçeden bir görüntü,palmiyem canlanıyor,Nar ağacım ve ismini biraz sonra öğreneceğim bir sukulent...:))
|
Hİç olmadı ben küstüm işte ;) Benden habersiz buluşmalar ohh.. :( Saat iki gibi dersten çıkmıştım haberim olsa baskın yapardım ;)
|
nedemek gürkan bey asıl ben teşekkür ederim. fotoları yarın ekleyeceğim bende.
eee gelelim fatihcim sana. hadi biz haber veremedik, senin de hiçmi kulakların çınlamadı??? yarın hastahaneye gideceğim müsaitsen bi sanada uğrarım NOT: Çiçeklerimin resimlerine bakta sende olmayanları haber et. |
Arkadaşlar pazar'a kadar yokum,görüşmek üzere....Bir köy havası alıp gelelim bakalım..:))
|
Köy havası aldık geldik,yavru'mu görünce bende üzüntü hava'mı aldım.Bakın ne hale gelmiş...ühü ühü ühüüüüüüü.:(
|
2 Eklenti(ler)
:((
|
Ne zaman dır peşindeydim,buldum kaybetmek üzereyim...:(
|
1 Eklenti(ler)
Nazilli otogarı'nın yanında bahçe kenarın'da gördüm,istedim,bin bir naz'la anca bunu alabildim.Bu insan lar niye böyle anlamıyorum,bir Eczacı daha....:(
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Orda öyle atıl bir şekilde duruyordu garibim..Baksanıza haline...
|
Bence bu bitkiyi daha özenli bakacak birine saksısı ile vermesi lazım. :)
|
Burası eğer Nazilliyse - benim anladığım kadarıyla o kaktüsün resmi ;) - bu alışılmış bir durum.Hiç atılmış bir vaziyeti yok.Çünkü evin içinde olmasından dışarda olması çok iyi.Bence oda halinden memnun ;)
|
Garip garip duruyordu öyle yazık,biz isteyince kıymete bindi birden.Neyse zar zor kopardım bir parça.
Evet sayın zenfree mesela ben...:)) |
5 Eklenti(ler)
Hafta sonu köy görüntüleri,iyi seyirler.
|
3 Eklenti(ler)
Kelebek (mi acaba ?) kadrana girmiş sonra fark ettim..:))
|
4 Eklenti(ler)
Evet koleksiyona yeni katılan yavrular,bir gelinim daha oldu.Renginin pembe olduğunu söylediler,bekleyip göreceğiz.Tomurcuklarıda var....Stapelia......3.ve en zorlusu.İnanın sayın Kaktüssevdası nın dediği kadar varmış,ellerimi bir ara hissetmedim neredeyse..Cyldiropuntia imbricata.Umarım adı doğru dur.Aman dikkat edin lütfen.
İyi seyirler..... |
hayırlı olsun abicim; sanki kendi balkonuma gelmiş kadar sevindim, eee nede olsa büyüyünce ''komşuda pişer bizede düşer'' diyebilecek yüzüm olduğunu düşünüyorum ;)
|
Abicim.... boşa canımız çekmesin diye kaç gündür ses etmedim ama şimdi bu tek gecelik gelini görünce dayanamadım.
Datçada çarşıda bir gelin gördümki... boyu benden fazlaydı belkide, bidahaki gidişimde sırf o gelinin yanına gitmek için çarsıya ineceğim. umarım çelik ve foto alabilirim. |
Toprağım çok kötü artık kum diyebiliriz nerdeyse sabah sula ertesi sabah takır takır kurumuş halde toprak değişimi uygunmudur bu mevsim de.Önerilerinizi bekliyorum..:(
|
Kaktüssevdası sen bilirsin artık işini....:))
|
Sizin yerinizde olsam toprağını değiştirirdim.
|
5 Eklenti(ler)
Yeni üyeler takdimimdir....:))
Son iki resim gelişmeleri gösteriyor... |
1 Eklenti(ler)
Yeni gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim,iyi seyirler.....
|
5 Eklenti(ler)
Evet uzun bir ayrılıktan sonra tekrar beraber olmamız benim için büyük bir mutluluk.Dün eve giderken bir baktım internet kafe nin biri kaktüsleri çöpe atmak üzere idi.Hemen pusuya yatıp :) bekledim ve güzelleri kaptım.Bayaa bakımsız ve topraksız kalmışlar.işte size fotoları umarım bu gün akşama kurtarma operasyonuna başlarız.Ykında görüşmek dileği ile.
Bu arada Sayın Kaktüssevdası kalplerimizz temiz miş ki İstiklal caddesindeki Eczacı Bey vermemişti ya.sizden sonra benimde bir tane oldu.... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025