![]() |
bütün ayrılıklar her canlıya aynı acıyı verir.sizi anlıyorum Sevgili Öğretmenim.
|
Zannetmeyin acı çeken sadece sizsiniz,o da sizden ayrılıyor.
|
Sevim hanım, çok güzeller...ellerinize sağlık. Şu yılan gibi kıvrımlı olanı merak ettim aporo kaktüs mü acaba? oysa ben de fotoğrafta görüp çok aradım ama hiçbir yerde bulamadım :( çiçekli halinin fotoğrafı varsa paylaşmanızı rica edecektim...
|
Sevim ablacım ilk göz ağrın olan kaktüsünün ölüyor olması çok üzücü. Bu arada stapelia tomurcukların da çok iri ve göz alıcı. Darısı benimkilerin başına...
|
Alıntı:
Stapelia Hirsutamın (Nobilismiş) ikinci tomurcuğu çiçek açtı. Bu kez adım adım fotoğrafladım. Ekleyeceğim düzeltmeleri yaptıktan sonra:) |
Sevgili İ ebru hangisi olduğunu anlayamadım. Eğer adını yazmadıysam büyük bir ihtimalle bilmiyorumdur. Mesaj numarasıyla yazarsanız birlikte sorar öğreniriz:)
|
Alıntı:
Alıntı:
Biliyorum bırakıp giden de acı çekiyor, biliyorum |
Sevgili Öğretmenim,
Başlıkta birkaç arkadaşın sayfasını okudum. Sonra sizinkini farkettim. İlk mesajınızdan sonuna kadar bir çırpıda okudum. Zira, herşey o kadar sürükleyiciydi ki! Fotoğraflar ile yazılarınız adeta bütünleşmiş. Resimli roman gibi.;) 30 yıllık tutku! Doğrusu dile kolay...O yüzden, bir kaktüs için, bu kadar lirik ve o ölçüde dramatik bir anlatım... Şaka değil! Bayağı bir acıttı yüreğimi.;) Neyseki, öykümüz mutlu bir doğumla sonlandı. Dilerim, başka ayrılıklar yaşamazsınız. Sağlık ve mutlulukla.:) |
Evet ilginç değil mi:confused: Neredeyse otuz yıl olmuş:)
Orhan bey neden diye hiç sorgulamadım ama kaktüslerle aramda bir bağ, bir benzerlik olduğunu düşünüyorum. Kaktüsler güçlü, dayanıklı, dirençli bitkiler. Ama bir o kadar da hassas ve kırılgan. Belki de ondandır dikenleri kimbilir. Korunma içgüdüsü;) Dikenlerin ardına saklanıyorlar zarar görmemek için. Bizim de savunma duvarlarımız yok mu:confused: |
2 Eklenti(ler)
Birinci tomurcuğun çiçeği
|
4 Eklenti(ler)
İkinci tomurcuğu açarken gözlemledim ve fotoğraf çektim. Ne kadar özendiysem de istediğim gibi olmadı fotoğraf. Öğrenicem. Kararlıyım;)
|
Aman Allahım bu ne güzellik kocaman bir maşallah ,kendinize haksızlık etmeyin çok güzel çekmişsiniz resimleri ,Tohum yaparsa talibim :))
|
Kendisinden göndereyim;)
|
Kalbim var benim ,duracak şimdi :))
|
Alıntı:
|
Maşaallah, çok güzel açmış.;)
|
Alıntı:
|
Sevgili SDurul bir hafta kadar açık duruyor:)
|
Bu yıl ki ilk stapelia çiçekleri sizden geldi. Maşallah çok güzeller.. Çok iyi bakmışsınız. Darısı bizlere...
|
Staplia nobilis
Hocam Stapelia Nobilis çok güzel açmış, diğerlerinin durumu nasıl bir hareket yok mu?
|
İsim konusunda kuşkum vardı Mustafa bey. Stapelia Nobilis olarak biliyordum. Bir arkadaşım Stapelia Hirsuta olabileceğini söylemişti. En doğrusunu ustalar bilirler. Diğer stapelialara çiçekleri gözterdim "utanın bak ne güzel çiçekler " dedim. İnşallah dinlerler de sıcaklar bitmeden yeni çiçekler görürüm. Ama çiçekleri harikaa. Daha sırada iki üç tomurcuk var:D
Beni bu güzel çiçekle buluşturan sevgili arkadaşıma teşekkür ediyorum:) |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum:). Sizin güzel çiçeklerinizi görünce kıskanmış olmalıyız ben ve stapelialarım;) |
2 Eklenti(ler)
|
Hoşgeldiniz:D Ne iyi yaptınız teşekkür ediyorum. Biz de önümüzdeki hafta dolaşmaya çıkacağız. Artık nerelere uğrarız bilemiyorum:)
Sevgili sevim her zaman beklerim:). |
Sevgili sevim hanım, izin almadan geldik ama bir berhaba demek istedik.
Sizide bize bekleriz efendim.:D |
Çok güzeller emeğinize sağlık..
Kaktüs yeni ilgi alanım dolayısıyla kaktüs forumları da vazgeçilmezim oldu.. |
Hoşgeldiniz, teşekkür ediyorum. Kaktüs benim de ilgi alanım. Uzun yıllardan beri az olsa da kaktüs ve sukulentim olmuştur:).
|
Sevim hanım sukulentler daha çok tercihim olsa da dikenlilerde çekiyor beni görünce almadan duramıyorum..
Bu yaz afrika menekşelerim beni o kadar yordu ki sıcaklardan çoğunu kaybettim durum böyle olunca kaktüslere yöneldim.. |
Evet afrika menekşeleri ve küpe çiçekleri beni de çok yordu. Onlar yordukça ben de kaktüs ve sukulentlerime teşekkür ettim. İyi ki varsınız diyerek:)
|
2 Eklenti(ler)
tomurcuk Çiçekler yolda geliyor:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025