![]() |
Evet yeni aldım umutyolcusu:D. Daha üzerlerindeki toprakları tam temizleyemedim zarar görmesinler diye:)
|
1 Eklenti(ler)
Aslında bende ağır hasta değilim. Sitedeki ağır hastalar düşünüldüğünde;)
|
3 Eklenti(ler)
kaktüsler
|
3 Eklenti(ler)
Diğerleri
|
Sevgili Sevim hepsi çok güzeller maşallah güle güle büyütün inşallah çiçeklerinide görürüz sevgiler...
|
Teşekkür ediyorum sevgili Periş:) İnşallah
|
Alıntı:
Diğer kaktüs ve sukulentlerde oldukça canlı ve yeşil, çok emek verip çok iyi baktığınız belli oluyor, sağlıkla keyfini sürün sevgiler. |
:)Teşekkür ediyorum sevgili Satı. Gerçekten büyük emekler var onlarda, inşallah şanssız bir kayıp daha yaşamam
|
4 Eklenti(ler)
miniklerim
|
Miniklerde çok şekermiş maşallah...
|
Minikler güle güle büyüsün, Sevim Öğretmenim.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ediyorum sevgili öğretmenim:) Büyüsünler evet, Bizde çiçeklendiklerini görelim:)
|
Kaktüslerinizin her biri birbirinden güzel. Emeğinize sağlık.
|
2 Eklenti(ler)
Teşekkür ediyorum sevgili mandalinleerik:) Daha güzelleri sizin olsun.
Bir arkadaşımın kırılan Euphorbia millisinden bana kalan köklü ve sadece bir santimetre cıvarındaki minicik çelik nihayet filizlendi. Hemde iki ayrı yerden filiz büyüyecek:p Çok sevindim, çok mutlu oldum. |
sayın sevim.k
bu akşam size uğramıştım karnımı doyurmak için elimde ekmek ve tuzumla. kaktüslerinize bayıldım, zira kaktüs seven/yetiştiren insandan bir kötülük gelmez diye bir inancım var. ama bahçenizde yiyecek birşeyler bulamadım. domates ve süs biberlerine dahi razıydım oysa. neyse, belki bir dahaki ziyaretimde yiyecek birşeyler bulmak umuduyla, saygılar |
Euphorbia millii benim de çok sevdiğim bir çiçek. Ta yeni evliyken çok büyümüş bir saksım vardı. Sonra kaybettim onu. Bir kaç yıl önce diktiğim bir çelik var şimdi. Neredeyse 10 cm, daha fazla da büyümüyor. Şimdi sizinkini merakla izleyeceğim, dilerim sizinki çebuk gelişir birlikte seviniriz.
|
Alıntı:
Siz yine kaktüs yetiştiren insandan zarar gelmeyeceği inancınızı sürdürün ama kaktüs bahçesinde de domates aramayın, saygılar:) |
Vildan hanımcım yetişkin Euphorbia millim var, kırmızı çiçekli:) Bu farklı bir renk. İnşallah çabuk büyür birlikte seviniriz. Euphorbia Milli benim çok sevdiğim bir bitki. Her renk çiçeklilerden büyütmek isterdim:) Beyaz, sarı ve pembe çiçekli Euphorbia Milli bulursam çok mutlu olacağım:)
|
Sayın Hocam. Yeni miliiniz kendini kurtarmış. Güneşe koyun iyice serpilsin.
Güle güle büyütün.. |
Sevgili Sevim milliler çok güzel çiçekler inşallah büyümesini çiçeklerinide görürüz sevgiler...
|
Sevgili periş Euphorbia milliyi seviyorum. Bende merakla minik bitkilerin çiçeklenmesini bekliyorum farklı renklerde çiçek açsın diye. Etrafımızda seralar var ama ne yazık ki yalnız gidemiyorum. Her zaman aile fertleri benim isteklerime yanıt veremiyorlar. Birilerine bağımlı olmak çok rahatsız edici olabiliyor bazan. O yüzden birçok isteğimi yerine getiremiyorum. Ancak genel alışverişler için AVM lere gittiğimizde bakabiliyorum veya uygun olup ailece çıktığımızda hemen bir sera önünde konaklıyabiliyorum.
|
Bir tane iki tane derken okulda yirmi saksı olmuşlar kaktüs ve sukulentler. Kaktüslerimi okul müdürü arkadaşımızın hepsini götürme karşı çıkışlarına rağmen eve getirdim. :) Getirmesem el koyulabilirdi;)
Bugünde minik minik sukulent saksılarım var. Onları eve getireceğim:) |
3 Eklenti(ler)
Caralluma hesperidum
|
Maşallah ne kadar çok tomurcuğu var çok güzel Sevim hanım:)
|
Sevgili Sevim maşallah çiçek tomurcuğu çok kibar görünüyor çiçekleri ellerinize sağlık sevgiler...
|
Çok güzel açmış.Benimkide açtı müthiş bir koku yayıyor. :(
|
Ben niye koku almadım. Stapelia grandiflora kokuyor evet ama bunda koku almadım ben.
|
Günebakancım, sevgili periş teşekkür ediyorum. Bu yıl az çiçek gördül o nedenle minik bir tomurcuk bile çok değerli bizim için:)
|
Sürüyle tomurcuk var Sevim Hanım, dilerim hepsi de çiçek açar, gözünüz aydın...
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025