![]() |
Birkaç gün içinde hirsutayı başlığımda göreceksiniz. Resimlerini düzenliyorum.
Alıntı:
|
Gördüm mustafa bey görmez miyim? Hemen başladım bunlardan bende yok demeye:o:(
|
Bunlarda çok güzel görünüyor Sevim hanım umarım bol bol çiçeklerini görürsünüz:)
|
(Evet afrika menekşeleri ve küpe çiçekleri beni de çok yordu. Onlar yordukça ben de kaktüs ve sukulentlerime teşekkür ettim. İyi ki varsınız diyerek)
Bizler de size teşekkür ediyoruz iyiki varsınız Sevgili Hocam. |
Yücel bey teşekkür ediyorum beni şımartıyorsunuz:o İyi ki sizler de varsınız. Hep var olun, sevgiler:)
|
4 Eklenti(ler)
Tomurcuklarımız çiçeklendi:)
|
Doya doya izleyin hocam, hep güzelliğiyle hatırlarsınız.
|
Öyle yaparız artık ne yapalım.;)
|
1 Eklenti(ler)
Ephorbia Milli. yaz boyu pembe olan çiçekler koyulaşmaya başladı sanki
|
Sevim hanım kaktüs çiçekleriniz çok güzel açmış. Tebrikler.
E.mililerinizin renk değiştirmesi ise çok enteresan.. |
Kaktüsünüzün çiçekleri harika, özendim. Yavaş yavaş kaktüsleri çoğaltacağım galiba.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum:) Çiçeklerin ömrü oldukça kısa. Ama yine de merakla beklemek tomurcuğun açılışını gözlemlemek, çiçeğe dönüşmesini izlemek güzel. Çok mutlu oluyor insan.:) E. millinin çiçeğinin koyulaşmasına gelince güneş, su, besin de dahil olmak üzere bir çok sebebi olabilir. Ya da beni merakta bırakmak istemiştir;) |
Alıntı:
|
Bayram tatili boyunca ilgilenemedim balkonda çiçeklerimle. Astrophytum asterias bozulmuş. Ne olmuş olabilir anlayamadım. Sanki içi boşalıyor gibi, ölüyor gibi:(
|
2 Eklenti(ler)
Astrophytum asteriasım öldü:( Yeniden almam gerekecek çok hoş bir kaktüstü çünkü:(
Stapelialarda çiçek ve tomurcuklar var. Tür adlarını not almadığım için bilemiyorum:o |
Muhteşem sevim hanım,güle güle büyütün.
|
Harika görünüyorlar Sevim Hocam:)
|
Sevim hanım ilk resim deki stapelia dan da yok bende paylaşmak isterseniz.(çiçeğine hayran oldum)
|
:)) Hatice Hanıımmm; önce taşının isterseniz sonra sayınızı arttırmaya devam edersiniz. Şaka bir yanada hastalık gibi değil mi insan gördüğünü edinmek istiyor. Ben evim olmadan çok çeşit yapmak istemiyorum :((( Taşınmak zor çünki. Böyle dediğimede bakmayın dayanamayıp alıyorumm :))
|
Güzel ve kendim de olmayan bir bitki gördüğüm zaman taşınmayı filan unutuyorum.
|
:)) Biz herşeyi taşırız dikenlisini dikensizini yeterki elimizde çeşit olsun :)))) İnşallah kolay ve hasarsız bir şekilde taşırsınız çiçeklerinizi.
|
Evet yeni taşınmış biri olarak zor oluyor ama vazgeçilmez ve güzel bir hastalık bu. Ben ilk ev bakmaya geldiğim de küçük saksıları bir karton kutuya koyup yanımda getirmiştim gerisini de plastik sandıklara koyup binbir tembihle kamyona yükletmiştim. Şimdi yeni evime taşınınca gene almaya başladım oysan bir süre sonra kendi evimi alınca gene taşınıcam :)
Size kolay gelsin Hatice hanım'cığım. |
Teşekkürler sevgili Günebakan ve Ayşe afyonlu.Minimum zaiyatla atlatırım ***. taşınma işini.
|
Alıntı:
|
günebakan;
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Edirne İstanbul arası 2,5 saat. Siz tarafikten çıkıncaya kadar oradayız. Ne mutlu ki günebakan'a sizin gibi kardeşleri var.
|
Yaşasın sevgili günebakan:D. Karada havada denizde destek hazır size:D.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025