agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/)
-   -   Sevim K./ Kaktüs ve Sukulentlerim (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/21262.htm)

emrezgi 15-06-2010 09:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 658520)
Canım benim pembiş pembiş ne güzel:p Gülegüle büyüt bol bol çiçeklerini gör sevgili emrezgi, sevgiler:p

Çok teşekkür ederim Sevim Hanım güzel dilekleriniz için tek dikenli kaktüsüm bu bu sene hediye olarak geldi ve birkaç ay sonra açması beni çok mutlu etti (bana arkadaş getir diye kulağıma fısıldıyor :dilli: )

emrezgi 15-06-2010 09:26

2 Eklenti(ler)
Echinopsis 'in sabah güzelliği :)

Ayşe Yıldız 15-06-2010 09:34

Allahım kendisinden büyük çiçeği olmuş maşallah. Harika doğrusu nazar boncuğunu iyi düşünmüşsünüz Allah nazarlardan korusun üzerinden çiçeği eksilmesin inşallah.

a1919 15-06-2010 09:37

Sayın emrezgi,
Bunu gördükten sonra artık iflah olmazsınız :p
Yanına arkadaş getirmeyi bırakın bir bakmışsınız koca bir kaktüs aileniz olmuş.
Muhteşem bir güzellik keyifle seyredin hepimizin yerine...

Faruk 15-06-2010 10:54

Kaktüs ailesinden bazı üyelerin kendinden kocaman çiçek açmaları ne kadar ilginç, çok şaşırıyorum. Sayın emrezgi sizin kaktüsünüzünde çiçeği kaktüsünüzden daha büyük ve çok ihtişamlı. Çok güzel. Gözünüz aydın siz çiçeğini gördünüz sıra bizim açmamaya direnen sıpalarda...

EBRU-Lİ 15-06-2010 18:21

Pembişiniz çoooookkkkkk güzel

emrezgi 15-06-2010 18:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayse_afyonlu (Mesaj 658597)
Allahım kendisinden büyük çiçeği olmuş maşallah. Harika doğrusu nazar boncuğunu iyi düşünmüşsünüz Allah nazarlardan korusun üzerinden çiçeği eksilmesin inşallah.

çok teşekkür ederim bende bu kadar büyük bir çiçek beklemiyordum ilk çiçeğim olduğu için korktum nazardan ;)

emrezgi 15-06-2010 18:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi a1919 (Mesaj 658599)
Sayın emrezgi,
Bunu gördükten sonra artık iflah olmazsınız :p
Yanına arkadaş getirmeyi bırakın bir bakmışsınız koca bir kaktüs aileniz olmuş.
Muhteşem bir güzellik keyifle seyredin hepimizin yerine...

bugün solana kadar başından ayrılmadım desem yeridir böyle bir güzellik neden bu kadar kısa ömürlü :( iflah olmayacağım kesin çünkü ne zaman foruma girsem kendimi hep bu sayfalarda buluyorum :) sanırım 1, 2, 3, derken dediğiniz gibi kocaman bir ailem olcak ;)

emrezgi 15-06-2010 18:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Faruk (Mesaj 658641)
Kaktüs ailesinden bazı üyelerin kendinden kocaman çiçek açmaları ne kadar ilginç, çok şaşırıyorum. Sayın emrezgi sizin kaktüsünüzünde çiçeği kaktüsünüzden daha büyük ve çok ihtişamlı. Çok güzel. Gözünüz aydın siz çiçeğini gördünüz sıra bizim açmamaya direnen sıpalarda...

Teşekkürler Sayın Faruk umarım en kısa zamanda sizin sıpalarda indı bırakıp açarlar :D

sevim.K 16-06-2010 12:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi EBRU-Lİ (Mesaj 658848)
Pembişiniz çoooookkkkkk güzel

Hoş geldiniz sevgili EBRU-Li, sizin minişler de çok güzel. Parmak ısırtıyorlar. Bizim memlekete komşusunuz ne yapsam komşu hakkı var mı diye sorsam mı:o;).

sevim.K 16-06-2010 13:14

1 Eklenti(ler)
Bu kaktüsüm çiçeksiz. Yıllardır büyüyüp yavrulayıp duruyor ama hiç çiçeğini görmedim. Çiçek vermiyor

EBRU-Lİ 16-06-2010 15:41

olmazmı Sevim.K Hanım yeter ki isteyin.sizin için uygun olanlardan **** sizin istediğinizden gönderirim.daha fazlası var ama yükleyemedim,yeniden çekicem resimlerini artık

sevim.K 17-06-2010 06:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi EBRU-Lİ (Mesaj 659419)
olmazmı Sevim.K Hanım yeter ki isteyin.sizin için uygun olanlardan **** sizin istediğinizden gönderirim.daha fazlası var ama yükleyemedim,yeniden çekicem resimlerini artık

Aman Allahım ben bu mesajı nasıl görmedim:eek:. Harikasınız. Hem de daha fazlası var. Merakla tüm kaktüslerinizin fotoğraflarını bekleriz. Çok teşekkürler. Sevgiler:p

Vildan Sönmez 25-06-2010 22:15

Sevgili Sevim Hanım, kaktüslerinize bir daha göz attım da, yoladığınız sukulentler sizinkiler gibi olursa, yaşadık demektir.:D:D
Çok teşekkür ederim.

sevim.K 03-07-2010 13:03

Sevgili Vildan hanım ben de sizinkilerin gözüne bakıyorum beni mahçup etmesinler diye. Şimdilik kardeş kardeş bir kaptalar ayrı saksılara dikmedim. Çok şükür şimdilik halinden şikayetçi olan yok. Kayıpta yok.:) Balkonu kapatacağız- her ne kadar ben çok istekli olmasam da- bugün de ustalar geldi. İşlerimiz bitince düzenleyebileceğim. O zamana kadar da biraz gelişme gözterirler umarım:)

Zafer İnandıklı 06-07-2010 20:50

Sayın sevim.K, adres bilgilerinizi istemiştim, göndermediniz.

sevim.K 06-07-2010 22:41

Zafer bey çok özür diliyorum. Adresimi hemen yazacağım:o

EBRU-Lİ 08-07-2010 10:43

sevgili Sevim Hanım bizi evinizde,güzel balkonunuzda kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.biraz geç oldu biliyorum ama sağlık sorunları buna engel olan.ayrıca hediyeleriniz için de teşekkürler.size mutlu yuvanızda sağlıklı ve çiçekli günler diliyorum.yeniden görüşmek umuduyla,hoşçakalın

sevim.K 08-07-2010 10:59

Sevgili EBRU-Lİ ne demek başım üstüne. Keşke daha fazla zaman olsaydı ve daha güzel ağırlayabilseydik. Eşim ve ben herzaman bekleriz:) Daha birlikte gidecek yerlerimiz var.

Rahatsızlık, sağlık sorunları için geçmiş olsun dileklerimi kabul et. Eşine ve sana sevgiler

aysahay 09-07-2010 20:39

Sevim Hn. ( Meslektaşım ) Sedumlara bayıldım. Diğerleride harika. Devamını bekliyoruz.. Sevgiler.

sevim.K 09-07-2010 21:35

Teşekkür ediyorum. Ben de bayılıyorum onlara üstelik dört gözle devamını bekliyorum:D

Sevgili aysahay arkası geldikçe büyük bir zevkle fotoğraflarını8 ekleyeceğim:D

sevim.K 26-07-2010 12:10

1 Eklenti(ler)
Yeni sukulentlerim. Henüz mini minnacıklar ama olsun:)

Adromischus Grandiflorus
Adromischus Hemisphaericus
Adromischus Maculatus
Adromischus Mamillaris Fusiformis
Adromischus Mammillaris V.Filicaulis
Aeonium Sedifolium

sevim.K 26-07-2010 12:15

1 Eklenti(ler)
Bunlarda kaktüslerim. Biraz toparlansınlar teker teker fotoğraflarını çekip eklerim:)

Mustafa beyin güzelim kaktüslerini gördükçe dış yüzeylerindeki desenli yapıya bayılıyorum diyordum. Taner beye sipariş verirken özellikle "çok istiyorum" dediklerimi seçtim. Artık bundan sonra galiba siparişler bitmeyecek. Gördükçe alası geliyor insanın.

Tabi nezaketinden dolayı Taner beye de teşekkürlerimi iletmiş olayım:)

sevim.K 26-07-2010 19:14

1 Eklenti(ler)
Astrophytum myriostigma ONZUKA

Astrophytumlardan biri:)

günebakan 26-07-2010 19:28

Güle güle büyütün Sevim hanım:)

kartalpin 26-07-2010 21:00

Sevgili Sevim K.

Çok ama çok mutlu gözüküyorlar. emin ellerde olduklarını biliyorlar ve o nedenle hepsi ışık saçıyor gibiler.
Mutluluğunuz daim olsun...

sevim.K 26-07-2010 22:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 676919)
Güle güle büyütün Sevim hanım:)

Teşekkür ediyorum günebakan:)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kartalpin (Mesaj 676953)
Sevgili Sevim K.

Çok ama çok mutlu gözüküyorlar. emin ellerde olduklarını biliyorlar ve o nedenle hepsi ışık saçıyor gibiler.
Mutluluğunuz daim olsun...

Sevgili kartalpin teşekkür ediyorum. Ben de onların arasında mutluyum biliyorlar. Belki de ondandır ışıkları:);)

emrezgi 26-07-2010 23:01

Minişlerinizi güle güle büyütün eminim en kısa zamanda kocamannn olurlar :D

mrmusti 28-07-2010 01:36

Hepside çok güzeller.. Bu arada iki günlük bir kaçamak yapıp Antalyaya seraya gittim. Ama bu defa almaya değil, Eşimle birlikte sadece ziyarete gittim.(Genede ufak ufak 5 kaktüs aldım geldim Eşime göstermeden. Zira Balkonda oturamak şöyle dursun, dolaşmakta zorlaştı)

sevim.K 28-07-2010 10:57

Mustafa bey; Taner beye bir mesajımda "Kuruşlarımı biriktiriyorum durmadan ama yetmiyor" diye yazmıştım. Sağolsun çok hoş bir yanıt aldım. Dikkat ettiyseniz kaktüslerde sizin kaktüslerinize bakarken dış yüzeylerini, deri desenlerini çok beğendim dediğim kaktüslerden seçmeye çalıştım:).

Onları yerleştirdikten sonra da yeniden kuruş biriktirmeye başladım;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025