![]() |
4 Eklenti(ler)
Bugün açan ancak ismini bilmediğim kaktüs çiçeği..
Çiçekleri, diğer kaktüslerimin çiçeklerinden çok daha bi hoş... |
Çok güzel görünüyor gerçekten:)
|
Sayın AizoaceaeFAN, büyük ihtimalle Gymnocalycium pugionacanthum olması lazım. Sitemden bakabilirseniz karşılaştırmanız daha kolay olur. Ben iki resmi yan yana koyup karşılaştırdım. Siz gerçegiyle bedekinin resmini karşılaştırırsanız herhalde daha iyi olacak.
Alıntı:
|
Teşekkürler sayın günebakan ve mustafa bey...
|
5 Eklenti(ler)
Bugünkü çiçek mini delospermadan ve yavru lithopslarım ...
|
1 Eklenti(ler)
Son resminizdeki lithopslar çok hoş gözüküyor.Şeker gibiler.Tebrikler.
|
Engin bey aynen dediğiniz gibi, tam ısırmalıklar :)
|
Sayın AizoaceaeFan sizden bir konuda yardım isteyecektim fakat sanırım siteden mesaj kabul etmiyorsunuz.Bana mail adresinizi ya da msn adresinizi verebilir misiniz bir sakıncası yoksa?
|
5 Eklenti(ler)
Sayın ok,i bugün için özel mesaj kısmını aktif yapacağım. İsterseniz oradan yardımcı olabilirim.
Bugün balkonu şenlendirenler... Tavaresia ... Frithia ... Delosperma ... |
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Şimdilik son...
|
Tabi ki bekliyorum.Bu arada çiçekler yine muhteşem..
|
Benim delospermam kışın öldü çok dikkat ettiğim halde dayanamadı. Bu arada çiçekler yine çok güzel:)
|
Sayın Aizoaceaefan diğerleri de güzel ama Tavaresia gerçekten muhteşem görünüyor:)
|
Sayın Sevim K., delospermanızı kaybetmenize üzüldüm, yorumunuz için de teşekkürler.
Sayın günebakan, tavaresia gerçekten çok güzel çiçek açtı, daha 2 tomurcuğu var. Ben stapelialar gibi kokulu olur diye endişelenmiştim ama kokusu hiç yok. |
5 Eklenti(ler)
Selamlar, iki haftadır bitkilerimden ve evimden uzaktaydım. Ben yokken açan birkaç kaktüs çiçeğini kaçırdım malesef ama bu iki gün içinde yetişebildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim.
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
5 Eklenti(ler)
devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Bugün açan kaktüslerim. Mammillaria yaklaşık 3 aydan beri her gün pembe çiçeğini veriyor hiç boş geçtiği gün olmadı maşallah.
Lithopslarda ise çiçek açma mevsimi gelen Lithops pseudotruncatella larda tomurcuk oluşumu var. |
5 Eklenti(ler)
Tekrar açan tavaresia ve kaktüs çiçeği...
|
inanılmaz ve muhteşemsiniz...karmakarışık duygular içindeyim şu an...Kıskançlık,imrenme çokça beğeni,en çok da takdir...Ne diyeyim dilim tutuldu klavyem harfleri şaşırdı bu güzelliler arasında..harikasınız...harikasınız..
|
Alıntı:
|
inşaallah...12 günlük bir kaktüs kolleksiyoncusu olarak çok duaya ihtiyacım var...ama yinede geç kalmış sayımam değil mi bu güzellikleri bir ucundan yakaladım...sevgiyle kalın...
|
Taveresia hakikaten çok mükemmel açmış. Çok beğenip listeme aldığım görkemli bir tür...
|
Sayfalarınızı hayranlıkla izlemeyi sürdürüyorum Sayın AizoaceaeFAN. Devam! :)
|
Sayın bıcırık, plentyplant ve faruk çok teşekkürler. Resimlere tabi ki devam edeceğim inşallah.
|
Maşşallaaahhhh, maşşallaahhhh diyeyimde nazar değmesin..
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bugün sizler için biraz fotoğraf çektim, umarım beğenirsiniz ...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025