![]() |
5 Eklenti(ler)
Resimler..
|
5 Eklenti(ler)
Conophytum pellucidum lar...
|
Allah'ım bu ne güzelliktir böyle maşallah:eek:,çiçek açmaları için özel bir şey yapıyor musunuz?yoksa sadece sabretmek ve ilgi mi gerekiyor?:confused:
|
Alıntı:
|
kaktüsler için olan özel sıvı gübremi kullanıyorsunuz?bir marka verebilir misiniz?
|
Lithops ve conophytumların gübresi toz halinde. Kaktüslerin sıvı besininden onlara vermedim hiç. Siz kaktüs besininden verebilirsiniz çünkü içerdiği mineraller açısından benzerler. Katüsler için çiçek coşturan (kahverengi plastik şişe) var ben onu kullanıyorum.
|
Maşallah hepsi çok güzeller. Emeklerinize sağlık...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Teşekkürler sayın Orkun Kırcı ve sayın yağ-mur.
Bugün açan ve açmaya devam eden conophytumlar, huernia, astrophytum ve Stultitia. |
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
Çok güzel. Huerniaların çiçeklerini alıp benim tembellere yapıştırsam mı acaba:mad: Belki çiçeklenmeye karar verirler:D
|
sevgili AizoaceaeFAN,
sizin ve eşinizin emeğine sağlık...balkonunuzu yakından görmeyi çok isterdim...bu kadar çok sayıda, bu kadar güzel kaktüslere sahip olmak ne büyük keyif :) kaktüsleriniz çok şanslı... |
Gerçektende hepsi birbirin den güzeller:)
|
Gene harikalar her zaman ki gibi. Emeğinize sağlık...
|
5 Eklenti(ler)
Sayın sevim.K, inanın tam 2 aydır durmadan açıyor bu huerniam. Darısı sizinkilere...
Sayın i ebru çok teşekkürler. İnşallah nasip olursa herkes gibi sizde gelip görebilirsiniz, yeterki ben ve eşim müsait olalım. Malum tam gün çalışıyorum.. Sayın günebakan çok sağolun... Faruk bey size de çok teşekkürler. Bugün biraz canlandıralım bu sayfayı... Haftasonu çektiğim resimlerden bazıları... Astrophytumlar.... |
5 Eklenti(ler)
Gymno., Frithialar(pembe beyaz çiçekli),ve mammillaria...
|
5 Eklenti(ler)
Lithops, Conophytum pellucidumlar, Stultitia...
|
5 Eklenti(ler)
Bu da mini boyutlardaki conophytumun çiçeği...
|
Harika çiçekler... Ellerinize sağlık..
|
Paylaştığınız tüm bu güzellikler için size teşekkür ederim.
|
hem de ne canlanmış sayfanız maşallah; size,eşinize ve çiçeklerinize
|
Sayın aysahay, plentyplant ve yağ-mur içten görüşleriniz için teşekkürler...
|
Dilim tutuldu ve hayranlıkla izledim.Hepsi bir birinden mükemmel ellerinize sağlık.
|
Sağolun Hatice hanım, teşekkürler.
|
gülü seven dikenine katlanır derler
dikeni seven çiçeğini görür de demeliler. maşallah ellerinize sağlık. hepsi bir başka güzel, harika. heyecen veren bir bekleyiş, sonunda size gülen ve sayenizde bizlere de gülen bir çok yüz. teşekkürler. |
Teşekkür ederim sayın NazMurat....
|
Kaktüs ve sukulentler dışındaki bitkilerle henüz tanışmadım. Çiçekli hallerini çok beğensem de hala mesafeliyim. Ama kaktüs ve sukulentlerinize bırakın beğenmeyi hayranlıkla aşkla baktığımı söyleyebilirim;):).
|
Alıntı:
|
Sayın AizoaceaeFAN, Erzurum'da neler olmuş öyle. Kutlarım, harika. Ben de sonunda iki lithops almıştım, ama ikisi de resmen pelte kıvamına gelip çürüdüler. Çok sulamadığıma eminim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025