![]() |
Alıntı:
Bunca emek özenle yetiştirmeyi sürdürdüğünüz bu güzel bitkiler için bir yer; sera mesela, düşünüyor musunuz? Çünkü bu gidişle zorunluluk haline gelecek bence. Başarılarınız daim olsun.... |
Her 10 dakikada bir tohumların durumuna bakıyorum. Hiç değişiklik yok. Yaklaşık ne kadar sürüyor.
|
Sayın Sevim K. dediğiniz gibi fazlasıyla emek ve masraf var o masalarda. Kaktüs sehpalarını da çekip eklerim, mesembleri fazla sevmiyorsunuz anlaşılan.
Sayın Satı Uğurtan ve sayın bıcırık çok sağolun. Sayın Aygün nasip olursa ilk hedefim teraslı bir ev ve terasa yapacağım bir sera olacak. Sayın dlk bu gördüğünüz mercimek kadar olan lithops fideleri yaklaşık 1.5 yaşında. Çok sabır isteyen bitkiler. |
Sayın AizoaceaeFAN; sayfanıza küçük bir çocuğun bonibonları iştahla izlemesi gibi bakıyorum. Ziyadesiyle emek harcadığınız belli. Sizi tebrik etmek istiyorum...
Saygılarımla. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıca bu bitkilerin nasıl yetiştirildiğini bilmeden bence herhangi bir işlem yapmayın derim. En kısa zamanda kaktüs ve sukulentler başlığında bulunan lithops konu başlığını okumanızı ve buna mukabil bakım yapmanızı tavsiye ederim. Saygılar. |
Teşekür ederim, yeterince araştırma yaptım bu satıcıdan geldikten iki gün sonra böyle oldu yani benim, yaptığım bir şey olmadı :( suda vermiyorum bu arada, ve 4 numaralı mesajınızda çiçek açan kaktüsün cinsi nedir bayıldım ona :)
|
5 Eklenti(ler)
Sayın bettyycim o bitkinin ismi Rebutia heliosa.
Herkese selam. Uzun bir aradan sonra bitkilerimin ve çiçeklerinin son haftalarda çektiğim resimleriyle sezonu kapatıyorum. Burada havalar iyice soğudu, malesef açmasını beklediğim hatta tomurcuk veren bazı bitkilerim çiçek açamadı. Ömür varsa yaza doğru tekrar çiçekleri ve gelişimleriyle resimlere devam edeceğim. Şimdilik bu kadar. Herkese keyifli seyirler... |
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
......
|
5 Eklenti(ler)
.......
|
5 Eklenti(ler)
........
|
5 Eklenti(ler)
.........
|
5 Eklenti(ler)
..........
|
5 Eklenti(ler)
...........
|
5 Eklenti(ler)
............
|
5 Eklenti(ler)
.................
|
Hepsi çok güzel. Ne kadar çok tür var. Ne kadar itinaya düzenlenmiş.Ve hepsi harika görünüyorlar. Çok özen gösterdiğiniz bitkilerin ışıltısından belli oluyor. Zevkle izledim. Tebrikler.
|
Küçük bir serayı aratmıyor doğrusu,muhteşem görüntüler!
Büyük kaktüslerinizi yakından görmek isterdik.Sezonu hemen kapatmasanız mı acaba? |
Sayın AizoaceaeFAN sizi ve eşinizi kutluyorum. Sayfaları inceledim. Dünya çapında bir kolleksiyonunuz olduğunu düşünüyorum.:)
|
Harikulade, gönül açıcı bir sezon kapanışı olmuş Sayın AizoaceaeFAN.
Ama bana kalırsa, bu sezon kapanmayacak gibi duruyor. Dilerim yanılmıyorumdur. :) |
Şu durumda açılışı dört gözle bekleteceksiniz Sayın Aizoaceaefan, muhteşem şeyler görüyorum sayfanızı her açtığımda tebrik ederim.
|
Sayın AizoaceaeFAN, mükemmel ötesi, hepsi çok güzel, lipthosların çiçekleri ayrı bir güzel. Emeklerinize sağlık.
|
Yeni sezonda, daha bol bitkiler ve daha çok çiçekler görebilmek
dileklerimle inşaallah.. |
412/1 ve 2. fotoğraflardaki sukulentlere bayıldım. Aslında parmak ısırılmayacak gibi değil tüm fotolar. Mustafa bey bu güzellikler seneye bizi çiçeğe doyuracak gibi görünüyor;):p
|
muhteşem görünüyorlar gerçekten...elleriniz dert görmesin..bizim de gözümüz bayram ediyor sayenizde
|
Çok güzeller, Allah nazardan korusun:) Sizlerin de ellerine, yüreklerine sağlık:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025