![]() |
1 Eklenti(ler)
Peş peşe açıyorlar, çok mutluyum....Darısı başınıza.....
|
1 Eklenti(ler)
Önce profilden bir görünüş
|
1 Eklenti(ler)
Beyazın asaleti bir başka....
|
Sevgili gül hanım,bin kere maşallah muhteşem çiçekler ellerine sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Bir başka güzellik.....
|
Kalbim küt küt attı bu güzellere.;)
|
1 Eklenti(ler)
Bu kaktüs de yazlık evimizde, ben henüz görmedim torunum fotoğrafını çekmiş :)
|
Çok güzel açmışlar Gül hanım,
Son fotoğraftaki stapeliadan bende de var. İkinci çiçeğini açtı şu anda. Sizdekinde ayrıca üç tomurcuk daha var. Bitkiyi çiçekler oldukça güçten düşürüyorlar. Şu anda çiçeğin olduğu dal susuz kalmış gibi buruşuktur. Suyunu ihmal etmesinler. |
1 Eklenti(ler)
..........
|
Maşallah güzellerinize ,Gül Teyze .
Aynı sizin gülen yüzünüz gibi .Açmış onlarda,buradan gülümsüyorlar :)) |
Maşşallah, maşşallahhh...
|
Maşallah çok güzeller ...
|
harika görünüyorlar...
|
Maşallah Gül Hanımcım. Hepsi çok güzeller:) Ellerinize emeklerinize sağlık:) Allah nazarlardan saklasın bizde hep böyle güzel çiçeklerini görelim kaktüslerinizin, sevgiler:)
|
Herbiri birbirinden güzeller. Hepsine birer maşallah. Allah nazarlardan korusun.
|
Sevgili Sevim4, skaraca, mrmusti, oğuzhan, farezya, piuvi, sevim.k, zafer1326;
Hepinize çok teşekkürler ediyorum, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..... |
Alıntı:
|
Aechmea
2 Eklenti(ler)
3 Yıldır beklediğim gün geldi, Aechmea çiçeğim açtı. Bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim. Aechmea ile ilgili sayfayı bulamadığım için buraya ekledim. Bu konuda yardımcı olursa uygun sayfaya taşırım. Sevgiler, saygılar...
|
Sevgili gül hanım,çok güzel açmış 3yıl beklediğinize deymiş ellerinize sağlık.
|
Gözünüz aydın çiçeğiniz çok güzel açmış.
Bana da düğün hediyesi olarak gelmişti fakat İzmir'de oturmama rağmen sudan çürüdü. Ayrıca hatırladığım kadarıyla gövdesinde su biriktiriyor. Ya da bana geldiğinde üstten sulama yapmışlar. Daha sonra da çürüdü. |
Sevgili Sevim4 Hanım teşekkür ederim. Vallahi değdi, çok mutluyum
|
Sayın Mandalinlererik,
Bu çiçek bana, 1995 yılında hediye geldi. 3 Yılda bir açar bende sabırla beklerim. Sulanmasına gelince suyu seven bir bitki, yaz aylarında hafta da bir kez ,1 su bardağı içme suyunu hunisine dolduruyorum. İlginize teşekkür ederim |
|
Sayın Duru
İlginize teşekür ederim. İlk fırsatta taşıyacağım, sevgile kalın. |
Sayın Gül Batur Kaktüsleriniz çok güzel çiçeklenmişler ellerinize sağlık.Kupa çiçeğini 3 sene bekledikten sonra verdiği çiçek ise beklediğinize değmiş.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çoştular ah birde güzel kokusu olsa.
|
Sevgili Gül Batur,
bu kaktüsleri bu kadar yoğun ve güzel açtıran bir formül olmalı. Çok güzeller. |
1 Eklenti(ler)
...........
|
Harika. Ne güzel tomurcuk tomurcuk olmuşlar, çiçek çiçek olmuşlar. Çok güzeller Gül hanımcım ben hiç kötü koku duymuyorum benimkiler çiçeklendiği zaman o güzel çiçeklere bakarken:p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025