![]() |
Sevgili Gül hanım yeni evinizde saglık ve mutlulukla yaşamanız dilegiyle kaktüslerin toplu görünümü çok güzel yeni evinizde balkonda çiçeklerin görünümü müthiş çok güzel küpelilerde burdayım diyor ellerinize emeginize saglık..
|
Gül ablacığım,
Yeni evinizde güle güle oturmanızı diliyorum. Kamyonet kasasındaki saksıları görünce gerçektende taşınmanızın 5 saat sürdüğü kadar varmış. İlk yerleşenlerde oldukça güzel görünüyorlar. Umarım yer değişikliğine de çabuk alışırlar. |
Gül Hanım
Yeni eviniz hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle oturun. Çiçeklerinizle huzurlu ve mutlu günler geçirin. Haberim olsa yardıma gelirdim. |
Gül Teyzecim, sen ve çiçeklerin yeni evinizde güle güle oturun. Demek çiçeklerin senden önce yerleştiler yeni yerlerine. Küpeler baş köşeye oturmuşlar:D
|
Gül Hanım çiçekleriniz ve ailenize yeni evinizde sağlıklı mutlu günler dilerim. Çiçekleri önceden taşımanız çok iyi olmuş. Ben evime taşınırken asansör bozulmasın diye kilitlemişler,eşyalar taşındı, sıra çiçeklere geldi ve taşıyıcılar iş bittiğinde dediler ki; abla hepsi tamam ama bu saksıları 7. kata taşımak canımıza okudu, hiç unutmuyorum hallerini.
Bu arada İzmir güneşi çiçeklerinizi ısıtmış ne de güzel açmışlar. Sefanız olsun, seyreyleyin. |
Gül Teyzeciğim yeni evinde çiçeklerinle mutlu ve huzurlu günler dilerim:)
|
keşke düğün arabası gibi önünü kesseydik acaba içerden çiçek fırlatan olur muydu?güle güle oturun yeni evinizde mutluluklar
|
Sevgili Sevim.K, Ayşe Yıldız, Sevim4, Burak Alkan, Skaraca, Fatma Dündar, Farezya, Vildan Sönmez, Günebakan ve Yağ-mur;
Hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Allah hepimize evlerimizde sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. |
3 Eklenti(ler)
Paskalyalarım coştu.....
|
Ne kadar güzeller maşallah...Bakalım bende pazara gideceğim çiçeklerden neler var.Belki vardır bunlar gibi :)
|
Paskalyalar harika maşallah....
|
Hepsi çok güzel, renk renk açmışlar iyi seyirler;).
|
güle güle oturun ,yakında uğrarım inşallah..
|
paskalyaların hepsi de çok güzeller nazar değmesin..renkleri de muhteşem
|
Çok güzeller maşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Havaların ısınmasıyla kaktüslerim çiçeklenmeye başladı.
|
Aman da aman hepsi çok güzeller, bayıldım çiçeklere bu yaz buralar pek renkli geçecek çok sevindim ;) yaşasın kış bitti yaz cıvıl cıvıl geldi :D Gül hanım devamını bekliyoruz...
|
Merhaba
Kaktüs çiçeklerinizi görmeye gelmek lazım, Gül teyze. İlk resimdeki eflatun açan ne kadar güzel kokuyor.Fatma hanım sağolsun bana da dikip getirmiş. iki tane çiçeği vardı.Çok güzel koktuğunu farkettim. Keyifle seyredin. Selamlar. |
Paskalyalar bu kadar güzelmi olurmuş... Isınan havalar batıdan doğuya doğru geliyor ve yakında buralarda ısınacak... Ama bende paskalyalar yok...
|
Çok güzeller Gül hanım maşallah.
|
Sayın Gül Batur bitkileriniz çok güzel çiçeklenmişler. Belli ki keyifleri yerinde. Ellerinize sağlık.
|
Gül hanımcım çok güzeller:) Böyle fotoğraflara bakmayla olmuyor bu gidişle İzmir yolu görünecek bana doya doya seyretmek için:D
|
Sevgili Fatih, Periş, nesli6, fund@, serkanistanbul;
beğeni dolu sözleriniz için çok teşekkürler, daha güzelleri sizlein olsun inşallah.... |
Sevgili Bettycim, Hhatice, sariefe,
çok teşekkürler, sağolun..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Paskalyaların çiçekleri geçti diye üzülürken, yeniden tomurcuklandılar, ikinci kez çiçek verecekler....bu çiçeklenmeyi de bitirelim düşünürüz bir güzellik :) |
Alıntı:
|
Sayın Gül Hanım, Evinize bayram gelmiş, Kutlu olsun..
|
Gül teyzeciğim hepsi de muhteşem gerçekten Oscularia deltoides harika görünüyor sizden aldığım çeliğin tutmadığını görünce çok üzülmüştüm kısmet değilmiş. Güle güle büyütün:)
|
Gül Hanım hepsi çok güzel. Ama (196. mesajda) ilk resimdeki beni cezbetti. Adını öğrenebilirmiyim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025