![]() |
Sayın Gül Batur, bitkileriniz çok güzeller. Biraz da şımarıklar galiba.;) Fotograflardan süzülerek bakıyorlar. ;)
|
Sizinkiler kadar gelişmiş, sağlıklı ve ihtişamlı görünen çok az sukulent var, Sayın Gül Batur. Hayranlıkla ve imrenerek izliyorum. (Benimkilere de gösteriyorum ibret alsınlar diye)
|
[QUOTE=mrmusti;809977]Sayın Gül Hanım, Evinize bayram gelmiş, Kutlu olsun..[/QUO
Sn. Mrmusti çok teşekkür ederim, iltifat ediyorsunuz. Biz sizin yanınızda henüz talebe sayılırız, öğrendiklerimizi tatbik etmeye çalışıyoruz. Yeri ve zamanı değil ama bir gün o muhteşem balkonunuzu görmeyi çok istiyorum. |
Alıntı:
Hepimizin başına geliyor bazen, hiç nazlanmayan bir tür aslında....Teşekkürler.... |
Alıntı:
O pembe çiçekli sukulentin adı: Oscularia deltoides. Çok da hoş kokusu olan bir tür. |
Sn.Zenfree ve Plantyplent;
Övgü dolu sözleriniz için çok teşekkürler. Umarım sizinkiler daha da güzel olurlar... |
Memnuniyetle bekliyorum.
[QUOTE=Gül Batur;811862] Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn.Begonyam;
Maalesef o kaktüsün adını bilmiyorum. Oskularia deltoides toprak seçen bir bitki değil, çok kalenderdir endişelenmeyin....... |
güzelliklere bakın
2 Eklenti(ler)
kaktüslerim çiçek açtı...
|
Sn. gül hanım hepsi birbirinden güzel hangi birini met etseki acaba. 196 nolu ılk resime ve sukkulentlerinize ayrıca bittiimm.
Güle güle büyüyüyüp yayılsınlar teee İstanbula bize gelsinler İnşallah :)) |
Bayıldım, bayıldım o güzel çiçeklere:p Gül hanımcım güle güle büyütün sukulentlerinizi, kaktüslerinizi, sağlıkla, sevgiyle:)
|
Sayın Gül Batur bitkileriniz hele Oscularia delto çok güzel çiçeklenmiş sanırım izmirin
Havasından olacak böylesi az görülür bir şey Belli ki keyifleri yerinde Ellerinize sağlık. |
Sevgili gül hanım,kaktüsün çiçekleri harika görünüyor ellerinize saglık.
|
Sayın Sevgice, Sayın Sevim.K. Sayın, ankstel, Sayın, Sevim4,
Çok teşekkür ederim ... |
Gül Hanım kaktüsleriniz harika çiçekleri daha harika, güle güle büyütün :)
|
Benimkiler açarken, İzmirdeki diğer arkadaşlarımınkiler neden açmıyorlar derken sizin güzellerle karşılaştım. Çok güzel oldu.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin gibi yıllarımızı kaktüslerle geçirip, dillerinden daha iyi anlamaya başlayınca, daha çok açtıracağız inşallah...Allahtan agaclar.net var, bilgi ve deneyimlerini biz acemilerle paylaşan sizler sayesinde, biz de arada çiçekleniyoruz....Tüm kaktüsseverlere bol çiçekli kaktüsler...... |
Gül hanımcım nasılsınız. Bir iki gündür aklımdasınız. Telefonu her elime aldığımda numaranıza takılıyorum. Arıyayım derken araya birşey giriyor kalıyor. Sevgilerimle
|
Kaktüslerim çoştu.
1 Eklenti(ler)
..............
|
.....
1 Eklenti(ler)
.......
|
........
1 Eklenti(ler)
.......
|
........
1 Eklenti(ler)
........
|
Offf echeveria muhteşem Gül teyze'ciğim süper görünüyor:)
|
Bayıldım. Hepsi çok güzel. Ama echeveria bir başka olmuş:p
|
Gül ablacığım çok güzeller:) Yeni evi çok sevmişler:)
|
echeveria mükemmel görünüyor.bu sukkulentin çok ayrı bir havası var.elleriniz dert görmesin.
|
Echeverianız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık Gül Hanım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025