![]() |
1 Eklenti(ler)
Sabah güzeli. sizlerle paylaşmak istedim.
|
1 Eklenti(ler)
........
|
Harika harika:))
|
Maşallah hepsi çok güzel ve keyifli görünüyorlar. Kaktüslerinizi izlemek büyük bir zevk ellerinize ve yüreğinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
lithopslarım bayram sürprizi yaptı, bayramınız kutlu olsun......
|
Gül Hanım iyi bayramlar. Çok güzel açmış lithopsunuz.:)
|
Beyaz lithops.....
1 Eklenti(ler)
Beyaz da bir başka güzel değil mi?
|
Leş Kaktüsleri
2 Eklenti(ler)
Leş kaktüslerinin tam mevsimi.... Mr.Musti'nin son güzeli 'Piaranthus punctatus' kadar olmasa da bunlar da güzel değil mi?
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzelin adını bilmiyorum, saat 14.30'dan sonra açıp, akşam 17.00'de kapanmaya başlıyor....İki buçuk saatlik mutluluk yaşıyoruz.....
|
1 Eklenti(ler)
Bir aranjmanla günü kapatalım, herkese bol çiçekli günler......
|
Sayın Gül Batur Lithopsun beyaz çiçekleri saflığın simgesi olarak çok güzel açmışlar.279 nolu fotoğraf faucaria tuberculosa(Çakıl Tiger jaws)olarak biliyorum veda çok güzel çiçekler açmış.mamillaria insularis kaktüste ise meyvalarında bol miktarda tohum bulunmakta.
Ellerinize sağlık hepsi çok güzeller.Bu vesile ile Bayramınızı kutlarım. |
Özellikle son iki sayfanızı keyifle izledim Sayın Gül Batur. Ne kadar cömert çiçeklenme böyle. Hele Huernia ve Stapelianız... Hepsi birer harika. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
|
Sayın Gül Batur, bitkileriniz çok sağlıklı görünüyor ve çok güzel çiçeklenmişler:)
|
Hepside birbirinden güzeller. Ellerinize emeklerinize sağlık.
|
Sevgili yener.T, PlentyPlant, nesli6 ve mrmusti;
çok teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..... |
..........
1 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim bu guzel, cicek actı. Kokusu muhtesem :) Paylaşmak istedim. Devamı geliyor...
|
......
1 Eklenti(ler)
devam
|
Gül teyzeciğim sukulentinin adı Senecio rowleyanus çiçeğinin kokusu gerçekten çok güzel:)
|
......
1 Eklenti(ler)
Yukarıdaki çicegin genel görünümü
|
.......
1 Eklenti(ler)
Litops'larım cok guzel actı.
|
Lithopslarınız gerçektende çok güzel açmışlar, bu bitkiler mucize gibi, ellerinize sağlık.
|
Gül Hanım 289'daki senecio articulatus'un çiçeklerini ilk defa görüyorum. Onun da kokusu var mı? Lithops çok güzel çiçeklenmiş. İğne oyası gibi.:)
|
Sevgili ZenFree.
Nasıl söylesem kokusu varda çok hoş olmayan bir koku Lithopslar bence mucize bir bitki beyaz çicek açan Lithopsunda çok hoş kokusu vardı sarısında o koku yoktu. Salıcakla kalın. |
Sevgili günebakan isim için teşekkür ederim
|
Lithopslar çok ilginç. Özellikle o çoğalma dönemleri. Güle güle büyütün gül hanımcım.
|
Sayın muspet. Sayın Sevim.k. teşekkür ederim.lithopsları balkonun kuytu bir köşesine
kış uykusuna yatılar baharla çoğalmaların izleriz. |
Hoş geldin 2012
1 Eklenti(ler)
Kışın sukulent güzelliği.
|
...........
1 Eklenti(ler)
..........
|
,,,,,,,,,
1 Eklenti(ler)
........
|
Çok güzeller, Gül teyze .İyi seyirler.
Yeni yılınızı tekrar kutlarım.Bol çiçekli güzel günler diliyorum. Selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025