![]() |
Geçen sene uzun hasan 3 yaşında ve bir buçuk metre boyundaydi. Balkondan içeri alıp resimleyebiliyordum. Artık 2 metreyi geçti yerinden kaldıramiyorum ve bana poz vermiyor. Çiçeği de gece açınca sonuçta ancak bu fotoyu çekip paylaşabildim. Üzerinde daha çok tomruk var daha güzellerini cekecegimi tahmin ediyorum. Kal sağlıcakla
|
...........
2 Eklenti(ler)
Biz geckaldık çiceklenmeye bu sene.
|
Gül Hanım,iyi akşamlar, ellerinize sağlık bitkileriniz çoşmuş ve hepsi çok sağlıklı ve çok güzeller .
Benim öğrenmek istediğim 565 sayılı sayfada ilk bitkinin ismi ne dir ? Şimdiden teşekkür eder ,sağlıklar dilerim. |
...........
1 Eklenti(ler)
Selcuk bey iyi akşamlar sorduğunuz bitki. Kalanchoe diğer adını bilmiyorum
şubat ayında pembe gibiydi renği ve çicek açtı sonrada yeni dallar beyaza döndü pembe beyaz karışık çoştu hayatından memnun baharı yaşıyor. Bu çicekli hali. |
Gül Hanım iyi günler ,güle güle büyütün çok güzel bir bitki,bu bitkinin beyaz renkle karışmış alacalısı vardı ben de ama bir şekilde kurudu fazla güneş ve susuzluktan herhalde ama çok dekoratif bir bitki sağlıklı günlerde büyütün.
|
..........
2 Eklenti(ler)
Kışın ayazı yazın sıcağı kaktüslere çok iyi geliyor hiç içeriye almadım hep balkonda lar.
|
..........
2 Eklenti(ler)
Nihayet üç yılda çiceğimizi bördük o güzel kokusunu kokladık.
|
Maşallah , hepsi harika. ellerinize sağlık. Şu kaktüslere her defasında , sanki ilk defa görüyormuşçasına hayret ederim. O dikenlerin arasından böyle güzel çiçekler açsın.... Sevgiyle, sağlıkla kalın...
|
..............
2 Eklenti(ler)
Sukulenler bir defya buda başka bir güzel.
|
çiçekleri ne kadar güzelmiş Gül hanım,
Tür adını biliyor musunuz ?? |
............
4 Eklenti(ler)
Bu gün açanlar. İsimlerini bilemiyorum.
|
..............
1 Eklenti(ler)
Sıra mavişte.
|
Maşallah maşallah.. Harika bir şölen olmuş mavişler size..
Kaç saksı var Gül hanım burada ?? |
Alıntı:
|
Ahh Gül teyzem hepsi birbirinden harika, senin fotograf cekisini seveyim ben :)
|
Mavişler çok güzeller.
|
............
3 Eklenti(ler)
Beyaz mavişim çok güzel açtıda maviside kıskandımı oda başladı açmaya.
|
Harika çiceklenmişler...
|
............
3 Eklenti(ler)
Güzgüzellikleri.
|
sevgili Gül Batur,sayfanızı gezmek çok zevkliydi.kaktüslerinize bayıldım.her biri ayrı güzel.ellerinize yüreğinize sağlık.sevgilerimle...
|
...........
3 Eklenti(ler)
Sevgili Sakdağın hediyesi.
|
Bitkiler dünyasının en zarif çiçeğinden ismini alan Gül annecim bu güzellikleri yetiştirip
bizimle paylaştırdığınız ellerinizden öperim yüreğinize sağlık sayfaları dolaşırken kendimi kaybettim hepsi hepsi çok güzel . Saygılar |
Gul hanim kaktusleriniz cok guzel ben de sizin desteginizi bemliyorum
|
.............
2 Eklenti(ler)
Anne çicegim.
|
Sevgili Gül Batur maşallah ne güzel çiçeklenmiş, harika bayıldım doğrusu ellerinize emeklerinize sağlık, gönlünüzce olsun her şey.
|
...........
3 Eklenti(ler)
Aşılı güzrler.
|
Waaoow! Gül Teyze buna bayıldım... Şahaneymiş... Sadece beğen tuşuna basmak kafi gelmez bu güzelliğe...;)
Tez zamanda aşı çalışmalarına tekrar başlayacağım... |
.........
3 Eklenti(ler)
Crassula ovatam çicek açtı beni çok mutlu eti .
yazı kışı balkonda geciriyor. |
Ayyyy cok guzel,benimki ne zaman acar acaba?Gul teyze sizde sihirli bir degnek falan mi var ciceklerinizi bu kadar costuracak😀
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025