![]() |
İçim içime sığmaz bir halde dolaştım sayfalarda. =)
Kaktüsler harika bitkiler; harika ellerde ise daha bir muhteşem oluyorlar. Ellerinize sağlık; çiçekleriniz çok güzel ve de mutlular. =) |
Gül hanım geçen ay iki kez kaktüs ve sukulentlerinizi inceledim bayıldım tek kelimeyle bende çok çiçek severim daha doğrusu ağacı kuşu böceği çok çiçek büyüttüm ama şu an şu an derken yaklaşık 6 aydır sukulent ve kaktüslere adeta bağımlı oldum iykide oldum sizinkileri gördükten sonra dahada bu çılgınlığa dönüştü tüm çeşitleri bir anda sahip olmak gibi çılgınca bir isteğim var sanki 7 yıl önce gene kaktüs ve sukullentlerim vardı aman susuz kalmasın derken yapışkan kabuklu bir zararlı hepsine musallat oldu sonrasında yemin bile etmiştim bir daha asla kaktüs yetiştirmem diye ama allahım beni affetsin yeminimi geri aldım çünkü...Çiçekleriniz çok ama çok güzel ellerinize ve onlara verdiğiniz sevginize sağlık çünkü sevgisiz hiç bir şey olmuyor .......
|
3 Eklenti(ler)
Aşılı kaktüslerim tam yılbaşı günü açtı. Hepimizin yeni yılı kutlu olsun, sağlık ve huzurla inşallah....
|
gül abla hangi çiçeğe dokunsanız çiçek açmışlar. ne kadar güzel kaktüsler ellerinize sağlık.
|
Çok hoş gerçekten..
En ufak bir alakam bile yokken bir anda yıldırım aşkıyla tutulduğum kaktüs savdasında favorim kaynana topuzu, 2. aşkımsa yılbaşı çiçeği.. Renkli günler:) |
2 Eklenti(ler)
Anne telgraf bu sene beyaz açıyor. Yavrular, annenin geçen seneki rengine sahip, pembe :) Bakalım yavrular da büyüyünce beyazlaşacak mı?
|
Maşallah o ne güzel telgraf çiçeği öyle..
|
........
2 Eklenti(ler)
Kırmızının güzelliği.
|
Maşallah ne güzel kaktüsleriniz var öyle.Emeklerinize sağlık.Her biride çok güzel çiçek açmış.
|
Merhabalar;
Amerika'dan sukulent tohumları getirtdim, ilk kez gördüğüm bu tohumlar toza benziyordu. Rica etsem nasıl ekileceği hususunda bilgi verebilir misiniz? |
Alıntı:
|
..........
1 Eklenti(ler)
Karanfilim.
|
............
1 Eklenti(ler)
karanfil Kokulu
|
.............
1 Eklenti(ler)
Kokulu.
|
Gül Teyzecim, oscularianız açmadı mı henüz? Ya da tomurcuklanma başladı mı?
Merakla benim bitkimin açıp açmayacağını gözlemliyorum da. ;) |
Sevgil kızım merak etme açar açmayan çicek yoktur yalnız biraz sabır.Benimkide başlamış açmaya bir iki güne gelir resimler Kal sağlıcakla
|
..........
4 Eklenti(ler)
Adenium.
|
..........
2 Eklenti(ler)
İsmini bilmiyorum .
|
Sayın Gülbatur Crassula springtime a benzettim ama iyi bilen arkadaşlar onaylarsa daha iyi olur.Bende de var ama yaprakları bölge bölge kırmızı yaralı bir şekle büründü.Bakımıyla ilgili neler yapıyorsunuz?Sizde yaşadınız mı acaba böyle birşeyi?Çok güzel bakmışsınız elinize sağlık....
|
Evet crassula springtime olur bu güzelliğin adı :) Sizinki iyice coşmus Gül Hanım, benden güzeli var mı diye meydan okuyor adeta :)
|
Sayın Narin. Hiç özel bakım yapmıyorum. bitkilerimin hepsi yaz kış açık balkondalar yazın sıcağı kışın ayazı iyi geliyor tabi benimde kayıplarım oluyor
|
........
2 Eklenti(ler)
Balkonum.
|
Gerçekten tebrik ederim.Ben bu senecio nun dilindende anlayamadım öldürdüm minikimi:((
|
Tek kelimeyle harikalar....
|
.............
2 Eklenti(ler)
Çok güzeller paylaşmak istedim sizllerle.
|
............
1 Eklenti(ler)
Güzel çiceklendi gardenyam sizlerle paylaşmak istedim.
|
.............
1 Eklenti(ler)
Mavi kelebeğim.
|
Hepsi bir birinden değerli, ender bir koleksiyon.
Başarılarınızın devamını dilerim. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim, çok beğendim. |
..............
2 Eklenti(ler)
Zamanını şaşırmadan uzun hasan çiceklerini bir bir açmaya başladı.
|
Gül Teyzecim, bu şahane güzelliğin gündüz fotoğraflarını da merakla bekliyoruz, bu ne güzelliktir böyle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025