![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Lobivia densispina ![]() Mammilaria gracilis "arizona snowcap" ![]() Thelocactus garciae ![]() Bu ikisinin üstten görüntüsü süper ![]() ![]() ![]() Düzenleyen emily14 : 26-01-2012 saat 21:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bu hoyamın yapraklarında bazı lekeler var, normal midir? yoksa bir tür hastalık mı? ![]() ![]() Optana X kelvinensis ![]() ![]() Cotyledon coral ![]() Düzenleyen emily14 : 26-01-2012 saat 21:20 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Genel birkaç görüntü ve diğer bebeklerime yeni derlemeler... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Umarım iyi seyirler oldu ![]() ben ekerken, yerleştirirken, sonra bir daha yerleştirirken çok keyif aldım. Her biri ayrı güzel bir tane kaptopum var onu sizinle paylaşamadım henüz, flaşla çekilemeyecek kadar beyaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Kaybettik
|
Harika bir seyir oldu emel hanım. Kaktüs sayfalarını kaçırmam aslında ama gözden kaçırmışım sizin sayanızı. Güle güle büyütün kaktüs ve sukulentlerinizi. Bu sayfa açıldığına göre zaman içinde çok güzel kaktüs ve sukulentler görmeye devam edeceğiz demektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ben oldukça işin başında biriyim ama sevgi böcüğü olaraktan onları mutlu edeceğimi sanıyorum. Onları biraz sonra ekleyeceğim fotoğraflardaki kadar güzel ve mutlu göremek en büyük hayalim... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
kaktüs, sukkulent |
|
|