![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Umarım iyi seyirler oldu ![]() ben ekerken, yerleştirirken, sonra bir daha yerleştirirken çok keyif aldım. Her biri ayrı güzel bir tane kaptopum var onu sizinle paylaşamadım henüz, flaşla çekilemeyecek kadar beyaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Hepsi çok güzel,büyüsünler,yavruları olsun mutlu yaşasınlar. Seyretmesi keyifliydi,ellerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevdili Emel, Hepsi birbirinden güzel, harika bunlar. ( baharat takımı kurmuş emel'cim) ![]() Canımsın en iyi günlerde büyütmeni diliyorum. Hep birlikte çiçekli günlerini görelim inşallah. Sen şimdi gözün gibi bakarsın bunlara, sevincini hissedebiliyorum. Haksızda değilsin hani. Selam ve sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sevgili emily14 öncelikle size kocaman bir geçmiş olsun diyorum, amansız bir hastalığa yakalandınız ve bunun tedavisi yok ![]() türleriniz çok güzel ve çok sağlıklı gözüküyorlar ,hepsini çok beğendim, baharat takımınıza bayıldım. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Dilerim bebişlerini ve çiçeklendiklerinide görürsünüz. Birde rafınızı nerden aldığınızı ve fiyatını öğrenebilirmiyim. bende yazın balkonuma raf almak istiyorumda. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili Asu'm, sanıyorum tüm heyecanımı içinde hissediyorusun. Çok teşekkürler... Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Emel Hanımcım, of of of yani, çok güzel türler hepsi, bol çiçekler diliyorum. Özellikle cristata formundakilere ben bayıldım, yani dün tamda cristatalarla ilgili bir sürü araştırma yapmışken, bu sabah bir sürü cristata ile karşılaştım olmadı yani bu... Kıskandım ama ![]() Aşkın göz yaşlarının detaylı fotoğraflarını da görmek isterim, yaprakları (özellikle yavrucukların) marullu gibi geldi bana. Eğer öyleyse bir yavrucuğu isterim hemen... 86 mesaj 1.fotoğraftaki kara fatma kaktüsü de çok değişikmiş, güzel görüntü veriyor. ![]() Yılbaşı çiçeğini de ayrı bir beğendim, lütfen açmış halini de yayınlayın, benimki de tomurcuklu şu an... Özetle , hepsi neşeyle, sağlıkla büyüsünler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Yeni baharı da çok beğenmişim, bir daha baktım fotoğraflara da... ![]() Yanlız altı delik olmayan kaplara ekim yapmak risklidir biraz, suyun dozunu biraz kaçırdınız mı (Allah korusun ) olanlar olur, çürüme yapabilir, çabuk farkedilemezse kaktüsünüzden olabilirsiniz. Şu ana kadar hiçbir kaktüsümü altından su sızdıracak kadar çok sulamadım buna rağmen, ben tercih etmiyorum şahsen... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bir de içlerine oldukça çok küçük dane boylu çakıl koydum. Su olayına gelince nem ölçerle bakmadan sulamak yok, sulamada bir fıs olacak ihtiyac oldugunda ![]() suyu en dipten 2-3 drop taş arasına bırakmak... bakalım bakalım neler olacak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() en büyük heyecanım bu şimdilik... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Kaybettik
|
Harika bir seyir oldu emel hanım. Kaktüs sayfalarını kaçırmam aslında ama gözden kaçırmışım sizin sayanızı. Güle güle büyütün kaktüs ve sukulentlerinizi. Bu sayfa açıldığına göre zaman içinde çok güzel kaktüs ve sukulentler görmeye devam edeceğiz demektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ben oldukça işin başında biriyim ama sevgi böcüğü olaraktan onları mutlu edeceğimi sanıyorum. Onları biraz sonra ekleyeceğim fotoğraflardaki kadar güzel ve mutlu göremek en büyük hayalim... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Bahçem olunca bitkilerim böyle olsunlar :D çoşsunlar, sığmasınlar bir yere
Fotoğraflar benim objectiften ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Emel'cim, İnşallahhhhhh böyle oldugu gönleri görürüz. Sakın ozaman ah ben bunları bir yere sığdıramıyorum diye dert yanma ama ![]() Bak peşinen söyliyeyim dinlemem seni ozaman ![]() Canımsın rabbim o güzel gönlünden geçen ne dileklerin varsa evrsin. Tüm kalbimle duacıyım. Selam ve sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Sayın emily14, bahçeniz olsun ama güneşli günleri bol yaşayan bir yerde olsun inşallah. Ben Bursa'da yaşarken balkonum büyük olmasına rağmen bitkileri sığdıramadığım zamanlarda şikayet ederdim ah bahçem olsa diye. Almanya'ya taşındık ve bahçeli bir evde oturmaya başladık. Hemen kışa dayanıklı bitkileri diktim bahçeye ama güneş yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sizin hikayenizi sayfanızı bir kaç kez dolaştığım için çok iyi biliyorum. Yağmurdan korumak ve güneşe çıkarmak için o kadar merdiveni in çık nasıl aştığınız kısmında hem çok gülmüş hem de vay be demiştim ![]() Benim bahçe ormana sınır. Bir kısmı gölge ve serin aynı zamanda asidik. Tam açelya, gardenya, siklamen, kış tatlısı ve kara dona dayanan sukkulentler için ideal. Evin on tarafı sürekli güneş ![]() Plan çok ![]() Hele bir başlayabilsem... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bana dileklerin gani gani senin olsun ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() sayenizde, bilgi palaşımızla umuyorum güle güle büyürler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Sayın emily14, o halde bahçe tam bu işe biçilmiş kaftan. Çok şanslısınız. Planlarınızı sağlıkla, keyifle gerçekleştirmenizi dilerim. Ben hala merdiven inip çıkmaya devam ediyorum. Bir evdekilere, bir kilerdekilere. Koşturmaca yani... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Allah sana güç kuvvet verecektir ben eminim :P |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Dün bir iki arajman yaptım. Saksı olarak 0,95 TL'lik kaşıklık kullandım. Hem her yere asılıyor kolaylıkla hem altı delikli. Çok şirin oldular ![]() ![]() ![]() Aşkın gözyaşları yavruları süpper görünüyor. Çiçeklerini görelim inşallah... ![]() ![]() Bunlar da küççücükler :P ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
A a a kaşıklık, işte harika bir fikir daha tam görünümü nasıl, görebilirmiyiz Emelcim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Haftasonu çalışmak zorundaydım fotoğrafları çektim ama tür isimlerini aklımda tutamıyorum. Hem çoook zor hem de çok uzunlar. Ama hepsini yazacağım. Vakit bulur bulmaz. ![]() ![]() ![]() Thrichodiabema densum ![]() Senecio articulatus ![]() Düzenleyen emily14 : 26-01-2012 saat 21:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Bugün saksı bakmaya gittim ben de Tekzen'e çok pahalı geldi, bir sürü alacağımı var sayarsak bütçem kaldıramazdı. Silikon gazisi kaktüslerde vardı ,çok kızdım vallahi...Hepsinin büyüme noktaları sililkon dolmuş, sonları kötü yavrucakların, üzüldüm... ![]() Saksı çözümünüz çok pratikmiş Emel hanım... Aranjmanın da çok güzel olmuş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
kaktüs, sukkulent |
|
|