![]() |
|
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Asu'cum işte genel görünüşleri... Açık mavi, koyu mavi, mor ve siyah seçenekleri var... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Asliına bakarsanız son zamanlarda birşey farkettim ![]() Alıntı:
![]() fotoğrafları ekledim umarım bir fikir vermiştir. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1,25 TL... bu arada piyasadan haberler gibi oldu sayfam ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Valla cok haklısınız kızlar. Evet hazır saksılar hoş dekoratif ama çok pahalı. Eh satıcılar böyle pahalı satarsa bizlerde kaşıklık, ekmeklik, sebzelik, tuzluk ne bulursak cicişlerimizi ekeriz ![]() Ayrıca bence son derece hoş ve dekoratif oluyor. Normal saksı heryerde var. Değişik birşeyler görmek istiyor insan. Emelcim yeni resimlerin hepsi bir diğerinden güzel. Yazın bu terasın halini düşünemiyorum. Muhteşem olacak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sevgili emily14 sayfanız bir güzel kaktüsleriniz ayrı güzel hepsi uzun ömürlü olsun inşaALLAH benimde birkaç minik kaktüs ve sukulentim var bendeki aşkın gözyaşları daha büyük forumda ,ben ağaçlar nette bir kaktüs görmüştüm bir üye resmini eklemişti ondan arıyorum kaktüsün özelliği bir parmak kalınlıkta 50cm **** 60 cm uzunlukta yere doğru sarkıyordu üzeri dikensiz ve tüysüzdü resmi ekleyen üye bir desteğe bağlamıştı ancak yinede dik durmuyordu işte ben bu kaktüsten arıyorum bulmama ve satın almam yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkür ederim selamlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çünkü bahsettiğiniz formda bir sürü sukulent var. Bende ona benzer aşağıdaki var. Bu mudur acaba? ![]() Stapelia lepida Düzenleyen emily14 : 24-01-2012 saat 13:21 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili emily aradığım kaktüs bu yine ağaçlar nette buldum benim için bulabilirmisiniz bunun benzeride olsa olur önemli olan uzun boylu olması.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
fotoğrafı bulduğunuz yerde adı yazıyor muydu? Türleri maalesef ezbere bilmiyorum ben de Stapelia ailesinden 3 tür var ama 3'ü de bundan değil. Bulabilmek için tür adını bulmamız gerekiyor önce. Ağaçlar nette bu fotoğraf kimin sayfasında ise kendisine sorsanız çok daha kolay ulaşabilirsiniz gibi geliyor. Ama ulaşamazsanız ben öğrenmeye çalışırım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Selam sevgili emily çiçeğin sayfasını hala bulamadım arıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili emily bu sayfada adresi kopyalıyorum.. http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...ulent/1922.htm resim ikinci mesajda.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
aklımda olsun, memlekette var mı yok mu? ona bakacağız önce, yoksa yurt dışına... güzelmiş ama çok büyüyen bir tür. Bir de bu dikenli bir tür, ilk yazdığınız mesajda dikensiz demiştiniz. Fotoğrafta öyle görünüyor aslında. Ancak yazan türe baktığımızda tüm fotoğraflar dikenli ???? Yani sanki fotoğrafla tür ismi tutmuyor gibi. Ben de benzeri var ancak çiçek açmadan tam olarak aynı mıdır? Bir şey diyemiyorum. Yeriniz uygun mu? Siz de bu arada bunlara bir bakın derim ![]() sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Şimdiiii Sevgili Pempegül, beni bu türe sardınız sizi tebrik ediyorum ![]() sizin istediğiniz tür Aporophyllum... dikenli olan Aporocactus... Aporophyllum = Aporocactus + Epiphyllum Laf aramızda Epiphyllum çok güzel ![]() Uyar11'de 2 rengi varmış hiç yazıştınız mı kendisiyle... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yurt dışına bakmanız size zahmet olacak çok teşekkür ederim inşaALLAH bulunur yer sorun değil onun için uygun bir yer var .. ![]() Evet ilk mesajda yazdığım türün sayfasını bulamıyorum bir türlü. sizde olana benziyor ilk yazdığım ancak çok uzun ve hacim olarak kalındı.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Uyar11 ile hiç yazışmadım bu türü daha yeni gördüm uyar11 yazıp istemeyede cesaret edemedim bulunursa ücereti ile alayım dedim.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Pembegül, benim alışveriş yaptığım bir sayfada buldum seninkini valla bissürü de rengi varmış bayıldım. Düşünsenize bir yanyana bunlardan astığınızı ve 2 m olduklarını, üstleri de çiçek doluuuu.... ![]() Cactus Shop APOROPHYLLUM bu linke bir bakın lütfen (google'dan bakarsanız, ingilizce sıkıntısı varsa çeviriyor). Uygunsa size de sipariş için görüşürüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Fiyatları buldum evet hesaplı bu durumda 3 renk oldu alacaklarım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
O zaman sen bana lütfen hangilerini istediğini bir yaz. Tanıdıklarından da almak isteyen varsa bir sor istersen... Ben de sanıyorum 2-3 alacağım. Ona göre bir organizasyon yaparız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sevgili emily14, Aporophyllum için verdiğiniz linkte, yanlış anlamadıysam 1 tanesi hariç stokta olmadıkları yazıyor. Fiatları da çok uygunmuş. O bir tür için sipariş verecek olursanız beni unutmayın. Sevgilerimle... (Bitkilerinizden bahsetmedim diye görmediğimi zannetmeyin. Zevkle hem bitkilerinizi seyrediyor, hem de cıvıl cıvıl sohbetlerinizi izlliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
benide ekleyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
2 tür stokta görülüyor, shippinhg ve vergilerle birlikte tahminim her biri bize yaklaşık 6 euro'ya mal olacak. bu fiyat uygun derseniz. Bana adetlerinizi bildiriniz lutfen. Bu arada ben diğerleri için yazıp bir sorayım belki sayfa güncel değildir. Bu arada sevgili Gçakar bitkilerim için beğeniniz ve iyi dileklerinize teşekkürler... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Haber bekleyen hanimlar, su an stokta bitki sayısı oldukça azmış. Nisanda tüm taleplerimizi karşılayabileceklerini söylediler. Bilginiz olsun. Bu arada yeni bir yer buldum. İnanılmaz güzel çeşitler var. Ama sadece toptancılara satış yapıyorlar. örneklerden biri aşık oldum resmen ve şimdiye kadar baktığım sayfaların hiçbirinde görmedim. Tanıştırayım efendim. Puya alpestris - Sapphire Tower ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe 'Fantastic' PPAF - Variegated Paddle Plant ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |