View Single Post
Eski 19-01-2012, 15:06   #110
emily14
Ağaç Dostu

emily14's Avatar

Giriş Tarihi: 31-07-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Sayın emily14, bahçeniz olsun ama güneşli günleri bol yaşayan bir yerde olsun inşallah. Ben Bursa'da yaşarken balkonum büyük olmasına rağmen bitkileri sığdıramadığım zamanlarda şikayet ederdim ah bahçem olsa diye.

Almanya'ya taşındık ve bahçeli bir evde oturmaya başladık. Hemen kışa dayanıklı bitkileri diktim bahçeye ama güneş yok) Bitkiler uzuyor da uzuyor. Şimdiki dileğim bahçeli bir evim olsun, güneş de görsün. Hani derler ya insanoğlu nankör diye benim dileklerim de buna örnek gibi sanırım)
Sevgili Selenn,

sizin hikayenizi sayfanızı bir kaç kez dolaştığım için çok iyi biliyorum. Yağmurdan korumak ve güneşe çıkarmak için o kadar merdiveni in çık nasıl aştığınız kısmında hem çok gülmüş hem de vay be demiştim

Benim bahçe ormana sınır. Bir kısmı gölge ve serin aynı zamanda asidik. Tam açelya, gardenya, siklamen, kış tatlısı ve kara dona dayanan sukkulentler için ideal. Evin on tarafı sürekli güneş yan yana bildiğin kadar. Yamaçlara saranlardan renk renk ekeceğim inşallah, hem severler hem erozyonu önlerler.

Plan çok
Hele bir başlayabilsem...

emily14 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön