Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yener.T
Sayın Emel Hanım Sayfalarınızı tekrar tekrar gezdim dolaştım.Çok tanıdık çeşitleri gördüm,Sayın Gülser Ayata'nın çeşitleri olduğunu yazınca tamam dedim.Hakikaten çok güzeller,Bol bol çiçeklerini görürsünüz.Selamlar.
|
Sayın Yener.T çok teşekkür ederim, o güzel çiçeklerin zevkini hep beraber tadarız umuyorum. Yeterki sağlıklı büyüsünler. Gülser Abla'dan alınanlar çok ama nerdeyse yarısı İzmir'den. Artık gittiğim her yerden farklı türleri toplarım

e yapcak birşey yok hepsi birbirinden güzel.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan
Sevgili emily14, sayfanı baştan sona gezdim çok güzel kaktüs ve sukulentlerin var, sağlıkla büyüt sevgiler.
|
Çok teşekkürler Sevgili Satı. Umarım benden memnun kalırlar ve beni severler.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bero
herkese selamlar.aranıza yeni katıldım.paylaşımlar bilgiler o kadar güzelki 2 saatten azladır pc nin başındayım. özellikle sukulent konu başlığına bi bakim dediğimden beri nerdeyse iki saat  )harika resimler.bayıldım.herkesin emeğine sağlık. en kısa zamanda bende kolleksiyon yapacam.bu arada balkonumda aleovera yetiştiriyorum. acaba oda sukkulent sınıfınamı giriyor.birde peygamber kılıcı...bunlar sukulentmi ? şimdiden teşekkürler..
|
Selamlar Sevgili Bero hoşgeldiniz. Açıkçası ben de çok usta sayılmam. Ama Aleo Vera'nın Aleo grubundan bir kaktüs olarak biliyorum. Gerçi henüz bilimsel bir sayfa bulamadim tam olarak sınıflandırma yapmak adına. Gazanız mübarek olsun

zevkiniz bol olsun.