![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler Sevgili Çörekotu, silvestriilerin bir saksısını geçtiğimiz yaz dağıttım yer sıkışıklığından. Atlasımın gerçekten maşallahı var bu yılda çok çiçek açacak. Baharı coşkuyla bekliyorum ben de, daha çiçeğini göstermeyen nice kaktüsüm var merak ettiğim. Rhipsalisin bugünü: Daha çok çiçek açmış, gözümü alamıyorum. Ama ne yazık ki, haftasonu evde değilim. Şöyle tüm çiçeklerini açmış halini umarım yakalayabilirim. İlk açan çiçek hala açık, çiçekler gece kapanmıyor, aynen açık kalıyor. Sanki biraz kokulu gibi çiçekleri, ama aynı yerde limonda çiçek açtığı için kokular biraz karıştı. Hepsi açınca nötr bir ortamda tekrar koklayacağım çiçeklerini. Kucaklayıp haftasonunda benimle beraber gezdiresim var bu saksıyı ama sarkıcı olduğu için çok zayiat veririz diye korkuyorum. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
sayın sakdag ellerinize ve emeğinize sağlık ne kadar güzel açmışlar, sanki gülüyormuş gibi geldi bana size de öyle hissettirdi mi? Bu altasın beyazı mı yoksa başka çeşit bir kaktüsmü? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Bu rhipsalis pek bir tanıdık geldi bana, yoksa bundan aşırmışmıydım ben Eğer aşırmadıysam, yakında aşırabilirim ))) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Rhipsalisin den gözlerimi ayıramıyorum, yapıştım ekrana )Canım, emeğine sağlık cok güzel bakmışsın ki, O da gelin gibi açmış. Tamamen açmış halini çok merak ederim şimdi. Gel sen bu hafta evde otur ) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Helin-123, rhipsalisler atlaslardan farklı bir kaktüs çeşididir. Ama uzaktan akraba olabilirler. Rhipsalisten son bir fotoğraf ekleyelim ve seneye görüşmek üzere diyelim. ![]() Güler atlas, çok yakında şölene başlayacak. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2011
|
Ne kadar şanlisiniz sicak bölgelerde yasayanlar , bir Kütahyali olarak limon, portakal çiceklerini henüz hayatimda hiç goremedim:-) |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hiç böyle düşünmemiştim Sevgili Yağmur. Dönüp resimlere tekrar baktırdınız bana da, evet erik çiçeğini andırıyormuş. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|