![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün açanlar... ![]() Notocactus türü... ![]() Echinopsis batı penceresinde durduğu için, açan çiçeklerin kolları hep yamuk oluyor, yerini değiştiricem bugün; tomurcukların havaya doğru uzamasını istiyorum... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Kırmızı delosperma, 2 yıldır 10 cm büyümedi, açmadı. Saksıda öylece duruyordu, nihayet bir çiçeğini gördüm. Lütfettiler kendileri. Pembe delosperma çok çabuk büyüyor ve yayılıyor, bol çiçek veriyor. Yaz sonunda kuru dallar kalıyor geriye, bir parça çelik alıp kışın içerde bırakıyorum. Kalan kuru çeliği yolup atıyorum, kışa dayanıklı aslında. ![]() ![]() Delosperma ve acem halısı yanyana. Acem halısını çok küçük bir çelik ekmiştim, umarım açar. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Çok güzeller sevgili sakdag, bak bak doyulmuyor.. http://www.agaclar.net/forum/attachm...1-dsc02571.jpg Bu saksıyı nasıl deldiniz, nasıl bağladınız, tam boyutlu görebilmem mümkün mü? Evde bir dolu kurdela, halat ve boş saksı mevcut, askılı saksı yapasım geldi.. teşekkür ederim.. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-07-2014
|
sn.sakdağ çiçekleriniz harika bu sitede dolaşmak insanı hem sevindiriyor hem üzüyor sevindiriyor gözümüz gönlümüz açılıyor .üzüyor yani beni oda fazla çiçek yetiştiricek yerim olmamasından dolayı. kıskanıyorum valla çeşit çeşit çiçek yetiştirenleri.bu dönemde bol bol çiçekleriniz olsun çiçeklerinizinde bol bol çiçekleri olsun inşallah |
|
|
|
![]() |
|
|