![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
sayın sakdağ, çiçeklerinize evlatlarınıza hayran kaldım. hepsine tek tek, ayrı ayrı maşallahlar olsun. kalp atışlarım hızlandı öylece dalıp gittim. geçirdiğim şu zor zamanlarımda ruhuma nefes oldu bahçeniz. sevgiler saygılar selamlar tebessümlerle. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, bu kış zorlu geçti. Defalarca yağan kardan ve eksi 15'lere inen soğuktan; hem şehirdeki evin balkonundaki hem de köydeki evin bahçesindeki bir çok çiçeğimi maalesef kaybettim. Tabi ki yılmak yok. Sil baştan birçok çiçekle yeniden başladık. Telefonla çekilen fotoğrafları buraya aktarmakta sorun yaşıyorum, en kısa zamanda güncel fotoğraflar ekleyeceğim ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkondaki iyice uzayıp sarkan şekli bozulan sukulentleri budayıp yeniden diktim. ![]() ![]() Bu kaktüsümde kışın soğuklardan sonra böyle boğum boğum dağılıvermiş. Ektim tekrar ama dondu mu yaşıyor mu bilemiyorum ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Köydeki kaktüs bahçem: 1.resim kış gelmeden hemen önce, çok iyi görünüyorlardı. ![]() 2.resimde kar yağışları başladı, ancak balkon altı olduğu için fazla kar gelmiyordu; ancak -15 derece soğuk olunca donmaktan kurtulamadılar. ![]() 3.resimde güncel hallleri, toparlayacaklar inşalllah. Aralardaki pek çok sukulant çeşidi maalesef öldü. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2016
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2016
|
Alıntı:
Acaba güneş görmiyo diyemi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaktüsün cinsi chamaecereus silvestrii Sayın Busranur... Olabilir güneş görmesi önemli bir etken... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
bu çiçeklerimin isimlerini bilmiyorum.
bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba? birde bu türler çiçek açıyor mu acaba? kendileriyle uzun zamandır beraberiz ama henüz çiçeklenmediler. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen sakdag : 09-03-2012 saat 12:59 Neden: Resim çıkarma |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|