![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |||||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Size de iyi yıllar. Selamlar...Alıntı:
Bence çekebilir ve hatta kendinizden kattıklarınızla çok daha iyisini yapabilirsiniz sevgili zenfree. Başka örneklerle birlikte bir adalar topluluğumuz neden olmasın? Ben bu adanın iskeletini oluşturan taşı bir bonsai çalışması için bahçesine gittiğim Tekin Bey' den almıştım. Yaklaşık bir yıl önce. Sağolsun bizi bahçesinde ağırlamış, değerli bilgilerinin yanında isteğimi kırmayıp bu taşı bana hediye etmişti. Taşı ilk gördüğüm anda çok sevip bu tarz bir çalışmanın hayalini kurmuştum. Anca fırsat bulup bir giriş yaptım. Yanlış hatırlamıyorsam bir taş da siz almıştınız. Bir mesajınızda okumuştum. Ne dersiniz taşınız bir adaya dönüşür mü? Alıntı:
O onur hepimizin. Fakat ben size şahsen teşekkür ediyorum. Dile getirdikleriniz benim için çok değerli. Şimdilik ben altından kalkabiliyorum fakat bitki örtüsü artıkça, çapalama, sulama vs. için yardımsever arkadaşlara ihtiyaç duyulabilir. Haber ederim. Bunun dışında farklı fikirlere her zaman açığım. Alıntı:
Bir de burda tekrar edelim mi? Sukulent (Succulent), gövdesinde ya da yapraklarında su depo edebilen, etli gövde ve yapraklı bitkileri içine alan bitki grubudur. Kaktüs (Cactaceae) ise sukulentlerin bir alt koludur. Yani her kaktüs aynı zamanda sukulenttir fakat her sukulent bir kaktüs değildir. Her sukulentin kaktüs olmamasının sebebi, kaktüslerin areol denen özel bir organlarının olmasıdır. Bu bağlamda "sukulentlerim" diyince kaktüsler de zaten dahil olmuş oluyor ki "kaktüslerim ve sukulentlerim" demek çok da doğru bir kullanım olmuyor. Bence! Sizin gibi dostlar varken ıssız olmak mümkün değil. Size de keyifli günler... Alıntı:
Fakat bu sefer ki cümleniz daha net. Sorun olmadığını anladım. Yalnız benden uyarması severken mantığınızla sevin, duygusala bağlarsanız canınız yanar. Bu işin sonu yok ![]() (Yanıtınız itina ile verilecektir) Duygularımız karşılıklı. Sevgiler... Düzenleyen sariefe : 03-01-2012 saat 22:21 |
|||||||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) |