Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Manolya_
Sayın sariefe,
İzlediğim kadarı ile ada'nız hızla prim yapmakta.
Kimseler talip olmadan belirttiğim parseli benim için reserve edermisiniz 
Bilahare fiyat / pazarlık durumunu konuşuruz ne dersiniz?
|
Sevgili Asu sizi yılın girişimcisi seçtim

Yalnız üzülerek belirtmeliyim ki ADA-2012 projesinde halka arz düşünmüyorum. Hem paha biçmek imkansız hem de tüm adayı kullandırmak varken neden belli bir parselle sınırlayalım, değil mi?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan
Sevgili sariefe, sergilerin ve adan göz kamaştırıyor, muhteşem güzellikler ellerine yüreğine sağlık çok güzeller.
|
Sevgili Satı Hanım, beğenmenize sevindim. Güzel sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim.
Selamlar...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili sariefe, bu sabah başlığında dolaşırken okuduklarımdan, gördüklerimden o kadar memnun kaldım ki anlatmak mümkün değil.
Kutlarım seni.
Kutlarım; düzenini-tertibini, akıcı lisanını, sevecen ince ruhunu ve Atatürkçü öğretmenliğinin sergileyişini, fotoğraf çekme kabiliyetini. Ve teşekkür ederim bütün bu güzellikleri bizlerle paylaşma inceliğini gösterdiğin için.
2012 yılı inşallah sana, ailene, çiçeklerine en büyük güzellikleri getirsin, mutluluk versin.
|
Güler Hanım memnun kaldığınıza sevindim ve daha fazlasını ben de bu güzel mesajınızı okurken yaşadım. Mesajınızdan aldığım tadı anlatmam benim için de mümkün değil ama denersem ve tabiri caizse; ıspanakta yoğurt, kadayıfta kaymak, kahvede köpük gibi
Hiç şüpheniz olmasın ki ben verdiğimden fazlasını alıyorum sizlerden. O nedenle ben teşekür ederim.
Mutluluk hepimizin hakkı. Hep birlikte daha güzel günler görmemiz dileğiyle. Sevgi ve selamlar...