Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K
Efecim özlemiştik seni. Belliki güzel çalışmalarını göreceğiz. Meraktayım
Yeni yılın kutlu olsun. Güzellikler getirsin sana.
Sevgilerimle
|
Ben de sizi özledim sayın hocam. Aslında burada olmakla olmamak arasında bir yerdeydim. Bir yere gittiğim yoktu. Kışın gelmesi ve eve çekilmeyle yine forum sayfalarındaki yerimize geçtik çok şükür.
Sizin de yeni yılınız kutlu olsun. Sevgi ve selamlar...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Manolya_
Tadilat tez bitsin lütfen. Ada turlarını merakla bekleyeceğim.
adada faytonda olacak değil mi?
Faytona binip adanın etrafında gezintiye de çıkarız
|
Açıkçası hiç biteceğini sanmıyorum. Tıpkı doğanın döngüsü gibi... Fayton düşünmüyorum. Onun için Büyük Ada' ya gideriz. Bu adada yaşam, Sedum ağacı gölgesinde muhabbet, çeşitli sukulentlerin dikim ve budama faaliyetleri, tepeye tırmanış, çayırlarda yürüyüş ve balık avlayıp piknik yapmaktan ibaret olacak şimdilik
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karalale
Muhteşemsin sevgili Tolga cım. Kesinlikle beklediğimize değdi...  Aklına, yüreğine gönlüne ve tabii ki ellerine sağlık. Paylaşmış olduğun hikaye ye bayıldım, süslemelere diyecek kelime bulamıyorum. Ada fikrin çok yaratıcı, ileri de nasıl olabileceğine dair binlerce resim oluştu gözümde. Yine de bizleri şaşırtmaya devam edeceğinden eminim... Ben kuş olup o adanın üstün de süzülmeyi çok isterdim.  Yeni yılda herşey gönlünce olsun....Teze yılınız gutlayarın! (Türkmen Türkçesi) ...
|
Beğenmenize sevindim Lale Hanım. Güzel sözleriniz yorgunluğumu aldı götürdü. Çok teşekkür ederim. Güzel bir de fikir verdiniz. Adanın üzerinde uçan kuşlar olacak, size özel!
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul
Adanız bir harika olmuş ellerinize sağlık tolga bey.
Yeni bir yıl yeni umut demek veya umutlar. Kalbinizde ne varsa güzele dair yeni yılda o güzellikler hep yanınızda olsun. Sevgiyle kalın. Bu arada ada harika, aman ıssız adaya falan düşmeyin insan kafayı kırar orada 
|
Sevgili Serkan senin terasında ormanın var, bizim de küçük bir adamız olsun değil mi?
Dileğiniz çok güzel. Fazlası değil, kalbimizdeki güzellikleri yaşayabilsek ne ala. Yeni yıl yeni umutlar demek. Biz de bir umutla bekleyelim bakalım zaman neler gösterecek.
Bence herkesin kendisiyle başbaşa kalabileceği ıssız bir adaya ihtiyacı var. Allah ıssız adam ve kadınlardan uzak tutsun
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maysan80
harika kaktüsleriniz var.
|
Beğenmenize sevindim sayın maysan80. Dilerim daha güzelleri sizin olur.
Saygılar...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı
Sevgili Tolga,
Aferin sana... Bana da bu aski sardirdigin icin..
Adalar arasinda sevgi seferlerine bir an once basla.....
|
Sayın abim açıkçası yazınızdan memnun musunuz değil misiniz tam kestiremiyorum ama "aşk" kelimesi geçtiği için memnun olduğunuzu düşünmek istiyorum. Sizin şahaneleriniz nasıllar? Sağlıkları yerinde mi? Ev halkı kaktüsleri görünce nasıl karşıladılar? Gerçi sizinkiler muazzam görüntülü bir aranjmandı. Umarım sadece siz değil ev halkıda memnundur.
Seferlerimiz çok yakında. Zamanı gelince bir bilette size yollarım. Görüşmek üzere... Selamlar...