![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Aman yarabbi,bu ne çeşit,maşallah. Sevim hanım,sayfanızı yenı görüyorum.Sadece üyelerin bahçeleri kısmını ziyaret ettiğim için kusuruma bakmayın.İlk sayfadan itibaren inceledim kaktüs ve sukulentleri.çiçekleri çok güzel yapay gibi duruyor.Ellerinize sağlık Sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım iyi akşamlar,sayfanızı görünce ilkten bende şaşırdım,acaba başka yere mi yazdım diye düşündüm.Çook güzel olmuş uzun saksılarda bilhassa sukulentler daha azametli görünüyorlar. Ellerinize sağlık.Benimkileri küçük saksılarda raflara yerleştirmekle uğraşıyorum.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Kaybettik
|
Sevgili Selehattin 67 teşekkür ediyorum. Aslında daha iyi çalışmaları hakediyorlar kaktüs ve sukulentlerim ![]() MİRBEcim teşekkür ediyorum. Niye gelmeyeyim benim gelmemle mutlu olacaksa sukulentlerin. Benim yaptığım bir parça balkona nefes aldırmaya çalışmak. ![]() Sevgili hanndan ne demek kusura bakmak. Olur mu öyle şey ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Kaybettik
|
Yener bey bu kez güzellik arka planda kaldı doğrusu. Gelecek sukulentler var. Kış bastırmadan küçük saksılarından almam gereken kaktüsler var. Boş balkon saksılarım vardı bir kaç tane haftasonları fırsat buldukça onları bir araya toplayıp saksı kalabalığını azaltacağım kış çıkıncaya kadar. İşin estetik boyutunu yaza düşünebileceğim ancak. Çünkü yaza kadar kendime ve bitkilerime ayıracak çok az zamanım olacak. İnşallah sağlık içinde bu zamanları geçirebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Sevim hanım yapacağınız çalışmalarında güzel olacağını şimdiden biliyorum bu arada kendinizede zaman ayırın sağlık çok önemli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili sevim.K,kaktüslerinizi çok iyi gördüm, helede o bordo ve mavi çiçek açanlar...İlk defa böyle değişik çiçek açanı görüyorum...Benim yazlıkta aldıklarım açtılar ,fakat şimdi onları İst. getirmeyi düşünüyorum..Herhalde bahçede kalamazlar değilmi.??..Bakımını pek bilmediğim için inşallah seneye sağ çıkarlar diyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Kaybettik
|
Berrin hanım merhaba; bordo çiçek açan stapelia ama maviyi bilemedim ![]() Benim bitkilerim kapalı balkonda duruyor içeri almıyorum. Balkon çift cam. Bozulmadan kışı geçiriyorlar tabi başkası müdahale etmezse. Kaktüsler kışa dayanıklı oluyorlar genellikle. Ama don yememesine dikkat etmek lazım san ırım. Sukulentlerin bir kısmı soğuğa dayanıklı. Bir kısmı dayanıksız. Bakmak lazım soğuğa dayanıklılık derecelerine.. Seraliliput çok güzel tablolar hazırlamış bilgilendirme maksatlı. Hem sitesinde hem facede takibetme imkanı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Hepsi birbirinden güzel. Döktürmüşsünüz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Kaybettik
|
MİRBE' cim o henüz çok küçük. Benimde çok hoşuma gitti. Ben yetiştiririm dersen alttan küçük bir yaprak senin için koparır gönderirim. Ben yapraktan çoğaltmada başarısız oldum çünkü kendim yetiştiremem. Yok çok acele edersen onu seraliliputtan aldım. Kaynak orası yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Sevim K.kaktüslerinizi baştan sona kadar gezdim..Çok güzelller görmediğim kaktüsleri gördüm.Ellerinize sağlık .Tekrar geçmiş olsun Allah iyilik ve şifa versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Sağlık konusunda iyi dileklerinizi paylaşıyorum. Sağlık hepimiz için çok önemli. Şifa dilekleriniz hepimiz için olsun ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2011
|
gerçekten harika görünüyor. benimde var ama nedense gelişmiyor kök kısmından çürümeye başlıyor. bu ayda dışardalar acaba ondanı oluyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Kaybettik
|
Benim hep dışarda durdular edasu. İki yıldırda kapalı balkondalar. Balkonunuzda durmasında bir sakınca yok, dayanırlar soğuğa. Ama yağmur altında kalırsa kök çürümesi olabilir. Kışın kar altında kalırsa don olabilir. Bunlara dikkat etmek lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
|
![]() teşekkürler ben topraktan diye düşündüm toprağını değiştirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
|
![]() harikalar benim kaktüs çiçek açmıyor hatta tomurcuk vermiyor iki senedir bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Kaybettik
|
Zararı olmaz. Ama bu mevsimde fazla oynamayın kaktüslerinizle. Şimdi dinlenme zamanları. Bırakın uyusunlar. Mart ayından başlayarak düzenli suyunu vitaminini verirsiniz. Bakımıyla ilgilenirsiniz. Zamanı gelince çiçek açarlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım echeverialarınız göz alıyor. Çok güzeller. Geçen yıl ısıtılmayan iç mekana aldığım echeveria pamuklu bitlerin istilasına uğramıştı. Bu sene dışarda tutmaya kararlıyım. ![]() ![]() Düzenleyen zenfree : 05-12-2011 saat 15:31 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|