![]() |
|
![]() |
#511 |
Kaybettik
|
MİRBECİM, sevgili Zenfree, Mustafa bey teşekkür ediyorum. Hani "çocuklar gibi şendik" derler ya bende çocuklar gibi şenim şu günlerde. Echeveriaları balkonda koruma konusunda kuşkum yok. Kapalı balkon zaten. Zannediyorum Taner beyin sattıklarıyla birlikte on altı on yedi gibi oldu sayıları. Ama asıl istediklerimi alamadım henüz. Baharda biraz daha zenginleştiririz artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Kaybettik
|
Sn plentyPlant güzel habere sevindim. Çam sakızı çoban armağanı cinsinden o güzelim sukulentlerinize minnacık bir katkım olmuş demek. Ne gönderdiğimi hatırlamıyorum önemli olan büyüyor olması. Ama bendeki ölmüşse bu seferde ben isterim galiba madem çoğaldılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Ağaç Dostu
|
Sn sevim.K Sayfaları çevirdikçe Beni 45 sene gerilere götürdünüz.Çünkü Adanadan Dikenli bir bitkiyi getirinçe Annem Adanada dikensiz bir Şey Bulamadınmı demişdi. Çiçeklerin soguk almasına inanın çok üzüldüm.Ançak size tavsiyem.Yeşil bitki ile uğraşanın ,Bitkilerinin hayatı daima sulu arazi köstebeğinin hayatına benzer.Daha gür daha yenilerini yetiştirirsiniz.Sağlık olsun Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Kaybettik
|
Ss hk50 bitkilerimi kısmen soğuktan kurtardım sayılır. Kaktüs ve sukulentlerim kapalı balkondalar. Çift cam ve oldukça korunaklı. Don olmadıktan sonra soğukla başa çıkarlar kaktüs ve sukulentlerim. Kapalı balkonda rahat edecekler. Kayıpları geçen kış yaşadım. Kaybettiklerimi yeniden alamadım ama yenilerim oldu teselli olarak. Bahçeniz çok düzel. Oldukça doğal ve oldukça yeşil. Dikenlilerde mi var yoksa?. Eğer öyleyse dikensevenler arasına hoşgeldiniz diyeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SevimK. Hatırlayamadığınız ve iki yıl öncesine ait değerli hediyeniz, size kendini hatırlatmak istedi. Şimdi, 20 cm çaplı bir saksıdan taşarak büyümesini sürdürüyor. Bilmek sizi mutlu eder diye düşündüm. ![]() Tekrar teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Kaybettik
|
Harikasınız sn plentyplant. Böyle güzel fotoğraflarda bir anlam kazanıyor "paylaşmak" denilen şey değil mi ![]() Yüreğinize sağlık, teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Aşağıdaki adreste 1 nolu resimde ismi yazıyor. Bilginize hanımefendi. http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/25756.htm Düzenleyen ankstel : 26-12-2011 saat 09:38 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Sevim.Kyeni yılınızı kutlar,sevdikleriniz, ve harika kaktüslerinizle birlikte hayırlı ve uğurlu günler dilerim.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
sevgili öğretmenim mutlu bir yıl diliyorum size saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Kaybettik
|
Ayselcim teşekkür ediyorum. Birkaç echeveria daha var. Henüz küçükler fotoğraflarını çekmedim o nedenle. Ama aklım bende olmayanlarda. Çok güzeller bir türlü tamam diyemiyor insan ![]() Ayselcim sana da mutlu yıllar, ailenle, sevdiklerinle. Öpüyorum seni sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevim hanım yeni yılınız kutlu olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Kaybettik
|
Sevgili selenn teşekkürler. Echeveriaları seviyorum. İmkanım olsa tüm türlerini alırdım. Şimdilik sadece on beş on altı tür oldu sanırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Kaybettik
|
Kahvede Hozat öğretmenimin mesajını okurken ve ona yazarken ağladım sizin mesajınızı okurken gülmeye başladım sevgili zenfreee ![]() Evet kaktüs ve sukulentlerle meşgul olmak güzel bir karar. Onlarda bir büyü var ![]() Seçim konusunda karar vermek zor olacak gerçekten ama bu bir günlük birşey değil zenfreee. Deneme yanılmalar belirleyici olacak. Bakımında zorlanacağımız bizi yoracağını düşündüğümüz bitkilerden uzak durmaya çalışırız zaman içinde. Yapılacak başka birşey yok. Kastettiğim tam olarak fiziksel yorgunlukta değil. Bitkilerle uğraşmak, onlarla geçirilecek zaman mutluluk vermeli insana. Eğer zorluklar yaşıyor ve strese giriyorsak bir süre sonra bitki bakımı bizi dinlendiren mutlu eden uğraş olmaktan çıkar mutsuzluk kaynağı olur çünkü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|