![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Sevgili Sevim ablacım raflar çok iyi fikirmiş gerçekten. Selluka ya hendekten nasıl baktığınızı müsait bir zamanınızda anlatırsanız çok memnun olurum, teşekkürler. Geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Çok ciciler bunlar ![]() fazla değil 2 ay sonra yeni hallerini gördüğümüzde vaaay diyeceğiz ![]() saksı görünmeyecek, maşallah hepsine, ellerinize sağlık... size de ilaç olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim, bugünün neşesi siz oldunuz sayenizde pek bir güldüm ![]() teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Öğretmenim, paylaşımlar sayesinde seneye benim sukulentlerden bazıları dışarı marş... En azından yedekleyerek. Echeverialarınızın rengi çok hoş olmuş. Havalar ısındığında aynı bitkileri ve değişimi görmek isterim. Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Kaybettik
|
Sevgili Emel; hayatım çocuklarla iç içe geçti. Bir yanım hep çocuk ![]() Neşeli oluyorlar. Üretken oluyorlar müthiş enerjileriyle. İstesenizde istemesenizde neşeleri, üretkenlikleri, enerjileri bulaşıyor size sevgileriyle kucaklanıyorsunuz. Yeterki sizde karşılık vermeyi bilin. Dilerim hep çocuk kalmayı başarabilirler insanlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de bir gün ihtiyarlayacağım ama hep çocuk kalacağım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Echeverialar soğuğa dayanıklı sukulentlerdir. Ama yinede ne kadar soğuğa dayanırlar iyi bilmek lazım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Bu nekkadar (yeni bir kelime yaptırdı bana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevim hanım merakla çiçeğin açmasını bekleyeceğim. tebriklerrrr cok saglıklı görünüyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Sayın Sevim.K, Çiçek açan kaktüsünüzü ilgisiz biri görse, kuruduğunu zanneder, hatta çoktan vedalaşır. Kaktüsler görüntüye aldanmamızı bize öğretiyor. İçlerinde ne cevherler taşıyorlar. Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Kaybettik
|
Sn MKurdoğlu; hoşgeldiniz kaktüslerimin arasına. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Kocaman bir özür sn MKurtoğlu, bu mesajınıza yanıt vermemişim hoşgeldiniz derken ![]() Çiçek açan kaktüsümün görünüşü biraz da fotoğrafın kalitesinden ya da kalitesizliğinden. Güzel çekim yapamamışım. Ama öyle olmasa bile haklısınız gözden çıkarmazdım bir çırpıda. Kaktüsler sandığımızdan daha dayanıklı, daha güçlü, daha savaşkanlar, dirençliler. Belki de bu nedenle seviyorum kaktüsleri. Bana güç veriyorlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Kaybettik
|
Samet çalışmalara başlayacağım ama çok acele etmek istemiyorum. Şu an için sağ taraftaki dalı gözüme batıyor. Tepedeki minik boşluk. Yapraklar biraz daha büyüsün o çıkıntıyı keseceğim sadece daha sonra uzman görüşüne başvururum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Geçen yıllarda başınıza gelen talihsiz kayıplarınızı okuma şansı yakaladım. Bir daha ilgilenmeyeceğim isyanınızı da üzülerek okudum. Bu sene ki, Sevim Hanım ise, daha istekli, daha azimli. İnsanın ne kadar hayata direndiğinin en güzel örneğisiniz. Tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Kaybettik
|
Hoşgeldiniz Serkan_İstanbul ![]() Tamam Samet bende bugün o minik fazlalığı kesip yeniden fotoğraflıyacağım. Zaten fazla müdahale etmem gerekmiyor. Echeveriadaki bir tomurcuk çiçek açsın diye beklerken ikinci tomurcuk çıkmaya başladı ben hala çiçek bekliyorum ![]() Diğer echeveriada da ortada bir oluşum var galiba çiçek gelecek ![]() Düzenleyen sevim.K : 18-03-2012 saat 17:32 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Kaybettik
|
Almiracım teşekkürler. istediğin zaman çalabilirsin ![]() Stapelialar tür olarak çok fazla değil bende. Sanrım beş altı taneler. Ama onların beş altı katı kadar da almak istediklerim var. Geniş bir aile ve beni hayran bırakan çiçek çeşitliliği var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|