![]() |
|
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Evet Sevilmek böyle birşey işte teşekkür ederim Furkyt ve Cumhur abi Yardım gerektiğin de il kapısı çalınacaklardan ikisisiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
kıskanmamak mümkün mü arkadaşlar Sevgili Hocam yüreğinizin güzelliği ni yansıtan bir kare ellerinize emeğinize sağlık,bu gün Orhan Hocamın ve Eşi sevgili öğretmenimin elini öpmek bize nasip oldu Siz Sevgili Öğretmenimin elini öpmek verdiğiniz emeklerin boşa gitmediğini Size gösterebilmenin mutluluğunu da yaşamak bizi bahtiyar edecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Abla çok güzel açmış maşallah.Benim çiçeklerin sapları kısaydı sanırım güneşi istediği gibi aldığından öyle oldu.Peki stultitia tapscotti ve stapelia orbea(Orbea olduğunu düşünüyorum son açanın) kokusu arasında fark var mı? Ben şuan sadece stultitia tapscotti nin kokusunu aldım.Yakında stapelia grandflora nında kokusunu alacağım tam kesin olmamakla birlikte anlam veremediğim bir çıkıntı çıkartan stapelia hirsuta nın da kokusunu alacağım.Arada bulunan farkı o zaman söyleyebilrim. Peki bu farklı mı kokuyor?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Ama buda küçücük bir stepelia nasıl açmış inanmıyorum. bunu ne zaman dikmiştiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
Bir güzel daha podyuma çıkmış Sevim hocam maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() Düzenleyen sevim.K : 29-09-2010 saat 05:09 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Yakışmaz mı inşallah peşinden gelenler de olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Ben biraz fazla ilgi alaka gösteriyorum herhalde sıkıldılarmı acaba.İsterdimki benim stapelia larım da böyle güzel renk renk desen desen çiçekler versin,olur gider herhalde.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
sınırlı zamanlarda kendilerini sevdiğimi anlayabiliyorlar demekki ![]() ben onların sizi anladıklarından çok eminim çünkü sevildiklerini hiç inkar etmemişler ve kendi aralarında karar alıp çiçeklerini zatıalilerinize sırayla sunuyorlar Sevgili Hocam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Kaybettik
|
Aaah evet Yücel bey haklısınız büyüleri de burada saklı sanırım ![]() ![]() Sevgili Satının deyişiyle minicik anne çiçeğimin tomurcukları ancak döküldü öyle uzun süre çiçekli kaldı ki minişim ![]() Ephorbia millim az da olsa çiçek vermeye devam ediyor ve ben mutlu oluyorum onları gördükçe ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Ne güzel şeyler bunlar,dönüp dönüp tekrar baktım,hele 2 tanesi var ki 41 kere maşallah. En sevdiğinizi bulmuşsunuz :-)), kara sevdanız da bende sizin için büyüyor,diğer çeliklerle beraber. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2010
|
yılbaşı çiçeğniz çok güzel çiçeklendi sevgili SevimK yeni yılı erken getirdiler benimki henüz yeni tomurlandı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
İçten bir maşaallah..Ben geçen yıl bir çiçeğiyle yetindim bu yıl üç çiçek tomurcuğu gördüm bakalım dökülmeden açarsa hep birlikte göreceğiz ![]() Ama paskalya olduğunu sanmıyorum.Paskalyaların çiçek yapısı farklı oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |