![]() |
|
|
|
#121 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bütün ayrılıklar her canlıya aynı acıyı verir.sizi anlıyorum Sevgili Öğretmenim. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Zannetmeyin acı çeken sadece sizsiniz,o da sizden ayrılıyor. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-08-2010
|
Sevim hanım, çok güzeller...ellerinize sağlık. Şu yılan gibi kıvrımlı olanı merak ettim aporo kaktüs mü acaba? oysa ben de fotoğrafta görüp çok aradım ama hiçbir yerde bulamadım çiçekli halinin fotoğrafı varsa paylaşmanızı rica edecektim... |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() Stapelia Hirsutamın (Nobilismiş) ikinci tomurcuğu çiçek açtı. Bu kez adım adım fotoğrafladım. Ekleyeceğim düzeltmeleri yaptıktan sonra ![]() Düzenleyen sevim.K : 14-04-2011 saat 16:21 |
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Kaybettik
|
Sevgili İ ebru hangisi olduğunu anlayamadım. Eğer adını yazmadıysam büyük bir ihtimalle bilmiyorumdur. Mesaj numarasıyla yazarsanız birlikte sorar öğreniriz ![]() Düzenleyen sevim.K : 31-08-2010 saat 05:53 |
|
|
|
|
|
#127 | ||
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Alıntı:
Biliyorum bırakıp giden de acı çekiyor, biliyorum |
||
|
|
|
|
|
#128 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Öğretmenim, Başlıkta birkaç arkadaşın sayfasını okudum. Sonra sizinkini farkettim. İlk mesajınızdan sonuna kadar bir çırpıda okudum. Zira, herşey o kadar sürükleyiciydi ki! Fotoğraflar ile yazılarınız adeta bütünleşmiş. Resimli roman gibi. ![]() 30 yıllık tutku! Doğrusu dile kolay...O yüzden, bir kaktüs için, bu kadar lirik ve o ölçüde dramatik bir anlatım... Şaka değil! Bayağı bir acıttı yüreğimi. Neyseki, öykümüz mutlu bir doğumla sonlandı. Dilerim, başka ayrılıklar yaşamazsınız. Sağlık ve mutlulukla. ![]() |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Kaybettik
|
Evet ilginç değil mi Neredeyse otuz yıl olmuş![]() Orhan bey neden diye hiç sorgulamadım ama kaktüslerle aramda bir bağ, bir benzerlik olduğunu düşünüyorum. Kaktüsler güçlü, dayanıklı, dirençli bitkiler. Ama bir o kadar da hassas ve kırılgan. Belki de ondandır dikenleri kimbilir. Korunma içgüdüsü Dikenlerin ardına saklanıyorlar zarar görmemek için. Bizim de savunma duvarlarımız yok mu![]() |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Bu yıl ki ilk stapelia çiçekleri sizden geldi. Maşallah çok güzeller.. Çok iyi bakmışsınız. Darısı bizlere... |
|
|
|
|
|
#141 |
|
Kaybettik
|
İsim konusunda kuşkum vardı Mustafa bey. Stapelia Nobilis olarak biliyordum. Bir arkadaşım Stapelia Hirsuta olabileceğini söylemişti. En doğrusunu ustalar bilirler. Diğer stapelialara çiçekleri gözterdim "utanın bak ne güzel çiçekler " dedim. İnşallah dinlerler de sıcaklar bitmeden yeni çiçekler görürüm. Ama çiçekleri harikaa. Daha sırada iki üç tomurcuk var ![]() Beni bu güzel çiçekle buluşturan sevgili arkadaşıma teşekkür ediyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum . Sizin güzel çiçeklerinizi görünce kıskanmış olmalıyız ben ve stapelialarım![]() |
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Merhaba biz geldik. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili sevim hanım, izin almadan geldik ama bir berhaba demek istedik. Sizide bize bekleriz efendim. ![]() |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım sukulentler daha çok tercihim olsa da dikenlilerde çekiyor beni görünce almadan duramıyorum.. Bu yaz afrika menekşelerim beni o kadar yordu ki sıcaklardan çoğunu kaybettim durum böyle olunca kaktüslere yöneldim.. |
|
|
|
![]() |
|
|