![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bütün ayrılıklar her canlıya aynı acıyı verir.sizi anlıyorum Sevgili Öğretmenim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Zannetmeyin acı çeken sadece sizsiniz,o da sizden ayrılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | ||
Kaybettik
|
Alıntı:
Alıntı:
Biliyorum bırakıp giden de acı çekiyor, biliyorum |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Öğretmenim, Başlıkta birkaç arkadaşın sayfasını okudum. Sonra sizinkini farkettim. İlk mesajınızdan sonuna kadar bir çırpıda okudum. Zira, herşey o kadar sürükleyiciydi ki! Fotoğraflar ile yazılarınız adeta bütünleşmiş. Resimli roman gibi. ![]() 30 yıllık tutku! Doğrusu dile kolay...O yüzden, bir kaktüs için, bu kadar lirik ve o ölçüde dramatik bir anlatım... Şaka değil! Bayağı bir acıttı yüreğimi. ![]() Neyseki, öykümüz mutlu bir doğumla sonlandı. Dilerim, başka ayrılıklar yaşamazsınız. Sağlık ve mutlulukla. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Kaybettik
|
Evet ilginç değil mi ![]() ![]() Orhan bey neden diye hiç sorgulamadım ama kaktüslerle aramda bir bağ, bir benzerlik olduğunu düşünüyorum. Kaktüsler güçlü, dayanıklı, dirençli bitkiler. Ama bir o kadar da hassas ve kırılgan. Belki de ondandır dikenleri kimbilir. Korunma içgüdüsü ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() Stapelia Hirsutamın (Nobilismiş) ikinci tomurcuğu çiçek açtı. Bu kez adım adım fotoğrafladım. Ekleyeceğim düzeltmeleri yaptıktan sonra ![]() Düzenleyen sevim.K : 14-04-2011 saat 15:21 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Kaybettik
|
Sevgili İ ebru hangisi olduğunu anlayamadım. Eğer adını yazmadıysam büyük bir ihtimalle bilmiyorumdur. Mesaj numarasıyla yazarsanız birlikte sorar öğreniriz ![]() Düzenleyen sevim.K : 31-08-2010 saat 04:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili sevim hanım, izin almadan geldik ama bir berhaba demek istedik. Sizide bize bekleriz efendim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım sukulentler daha çok tercihim olsa da dikenlilerde çekiyor beni görünce almadan duramıyorum.. Bu yaz afrika menekşelerim beni o kadar yordu ki sıcaklardan çoğunu kaybettim durum böyle olunca kaktüslere yöneldim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
(Evet afrika menekşeleri ve küpe çiçekleri beni de çok yordu. Onlar yordukça ben de kaktüs ve sukulentlerime teşekkür ettim. İyi ki varsınız diyerek) Bizler de size teşekkür ediyoruz iyiki varsınız Sevgili Hocam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bunlarda çok güzel görünüyor Sevim hanım umarım bol bol çiçeklerini görürsünüz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |