![]() |
1 Eklenti(ler)
Yukarı doğru baktığımızda 715 numaralı GPS lacunosa çiçeğini sundu fotoğraf yeni çekilmiştir.
|
Hoya halophila
1 Eklenti(ler)
Ve bu akşam..
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün, halophila
|
1 Eklenti(ler)
Ve bu akşam H. GPS lacunosa ve halophila iyi seyirler..
|
1 Eklenti(ler)
Yukarıdaki mesajdan sonra iki tür aynı anda tekrar çiçeklendi..
|
1 Eklenti(ler)
Tek taş Retusa'nın üzerindeki tomurcuk sayısı 1 den fazla olunca. Birinden birini esirgemez diye düşündüm. İyi ki de düşünmüşüm.
Düşüncem gerçekleşiyor. Bu gün çiçeğini açacak gibi.. |
1 Eklenti(ler)
Böyle başında bekletmezler mi..
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün..
|
2 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
Yukarıdaki tumurcuk değil de Bitkideki diğer tomurcuklar çiçeği açıyor.. Çok güzel çok. Ben ona tek taş diyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Diğer hoyalar gibi, çiçek sapını üzerinde tutmuyor Retusa.. nektar iyice belirdi.
|
1 Eklenti(ler)
Bu akşam süper eskimo çiçek açtı. Şimdi sıra eskimo, lacunosa ve Halophila da sıra.. Kışı geçiririz böyle..
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün
|
2 Eklenti(ler)
Türü ve rengini çiçek açtıktan sonra belirleyeceğim. İki yılı geçti hemen hemen evimde beklettim ve bu günü bekledim.
Aleya'dan edinmiştim. İlk fotoğraf dün ikinci fotoğraf bu güne aittir. |
1 Eklenti(ler)
Bu gün..
|
3 Eklenti(ler)
Evet bu gün çiçek demetini açtı. Tür hakkında fikri olan var mı? Kokulu, Öyle davidcimmungii kokusunda değil.
Parfümsü bir koku aldım. Akşama daha netleşir koku bence.. |
1 Eklenti(ler)
Ve bu gün..Çok güzel çok..
|
Çok güzeller hepsi kokulu mu
|
Evet
|
1 Eklenti(ler)
Ne vefalı çıktı bu süper eskimo. Gümrüğe takılıp da tekrar edindiğim tür. Ne emekler vermiştim buna. Fazlasıyla cevap verdi bana sağ olsun.
|
1 Eklenti(ler)
Topraksız ortamda bakımını yaptığım densifolia çiçek vermeye karar vermiş ve hoş gelmiş..
|
Densifolia
2 Eklenti(ler)
Bu gün demetteki çiçekler açmaya başladı..
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün böyle. Ben hoya çiçeğini görmeden nektarı ne zaman, nasıl hep merak ederdim.
Evet şimdilik nektarı yok, sıra nektarda. nektarı olduğunda belgelerim. Forumdaki tarihte paylaştığım fotoğrafları o güne aittir. Meraklılara duyurulur. |
Muhtesem güzellikler
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün. Var veya yok denecek kadar bir damla gördüm. Dahası pek olmaz sanmıyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Çiçek ömrü olabileceğinden kısa sürdü. Yerini değiştirdim, fotoğraf çekerken biraz kurcaladım derken ne bilim böyle.
Karararak böyle çiçek ömrü biter. |
2 Eklenti(ler)
Hazırda iki çiçek demetimiz yolda..
|
1 Eklenti(ler)
sp Palawan ile gün aydınlar..
|
2 Eklenti(ler)
Bu akşam üzeri, farklı kareler yakalamaya çalıştım.
|
1 Eklenti(ler)
Keyif alıyorum, hoya çiçeklerimin karelerini çekmekten. Az kaldı diğer çiçek öbeği de açar. Çok güzel, yoğun kokusu var
Mutlu Pazarlar.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025