![]() |
Tekrar maşallah.
|
Sayfanizi bastan sona gezmek yeni nasip oldu . Bayildim hoyalara
|
Sevgili esmaesma,
Dolu dolu hoya türlerinizle, bayıla bayıla sayfanızı takip etmemiz dileğimle.. Kolay gelsin |
Sayın yeşillim,
Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için. Malum henüz çok acemiyim. Ama hoyalar sanki o kadar da nazlılarmış gibi gelmedi bana. Benim gibi bir acemiden de acemiye bile böyle güzel gelişip, yanıt verdiklerine göre ;). Sizin hediyeleriniz ve sayın tamaşa' nın kargoda süpriz yapıp gönderdiği üç çeliğim bile köklendiler :D :D . Tabi forumdan edindiğim birçok bilgi sayesinde. Üstelik carnosamın de keyfi çok yerinde onu da yine forumdan öğrendiğim üzere daha az sulayıp, yapraklarına da su fısfıslamaya başladıktan sonra tam oniki tane yeni yaprak verdi. Şimdilik çok uzak bir hayal ama dileğinizin gerçek olması ümidiyle... |
2 Eklenti(ler)
El öpmeye geldik :) Şaka bir yana hepsi birbirinden harika. Tekrar teşekkür ederim :)
|
1 Eklenti(ler)
En güzel günlerinde, salkım salkım çiçeklerini görmen dileğimle Sevgili katmer..
Hoya pachyclada red corona. Hydroton'da köklendirdim. Bir yaprak verdi. Sürgün ucunu büyüttü. İki yeni minik yaprak verme çabasında.. |
1 Eklenti(ler)
Rebecca, topraklı ve topraksız ortamda bakım yapıyorum. Topraksız ortamda olanın üzeri tomurcuk dolu..
|
Rebecca
3 Eklenti(ler)
Taptaze bir görsel. Kokusunu çok beğendim. Ferahlatıcı bir kokusu var. Kimi çiçekler açık pembedir.
Tahminim bundan sonraki çiçeklerin daha koyu pembe tonunda olacağıdır. |
Hoya australis 'Lisa'
1 Eklenti(ler)
Sayfamı ziyaret eden tüm doğa dostlarıma merhaba..
|
Alıntı:
|
Sayın samur,
Hoya australis 'Lisa', henüz 2014 yılındaki siparişimden. Türü çoğaltmaya çalışıyorum. Çok masum bakıyor gerçekten. Kıyma bana diyor adeta.. :) Ben de onu dinlemezsem, Lisa bana kıyarsa, hep birlikte Lisa'sız kalırız. Sevgiler. |
Gerçekten çok güzelmiş sanki australisin kız kardeşi, sıraya girmeli şimdiden. :D
|
Hoyalarınzın çiçekleri çok güzel olmuş top top çiçeklerini görmeniz dileğiyle.
|
3 Eklenti(ler)
Küçük yapraklı hoya köşem. Özellikle Hoya krohniana larım Hoya 'Rebecca' ile çiçek ve tomurcukları üzerinden eksik olmuyor.
|
Harika gorunuyor masaallah, hayran hayran bakiyorum😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
|
1 Eklenti(ler)
Sıralı salkım salkım demetler derken ve iyi seyirler..
|
1 Eklenti(ler)
Yine duramadım. Güya yorulmuştum. Bu başka bir heyecan doğrusu, maşallah diyelim lütfen. Sonrada hoyalar uğursuz deniyor.
|
merhaba.hoyalarimi pamuklu bite kurban etmek uzereyim.tedavisini yapabilecek varsa vermeye hazirim,yoksa olecekler
|
Sn gulshenisa, vermiş olduğum linkten faydalanıp duyuruda bulunabilir , paylaşım yapabilirsiniz.
Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net Mesajınızı sildikten sonra ben de kendi mesajımı sileceğim. Kolay gelsin. |
1 Eklenti(ler)
Sayın çiçeksever, çok teşekkür ediyorum.
Ocak ayının 20 sinde aniden eşimi kaybettim. Şehir değiştirdim, birçok problemlerle karşılaştım... 'Hayat inişler ve çıkışlardan ibaretmiş' Buna rağmen Mum çiçeği hakkındaki olumsuz söylentilerin kulak ardı yapılması gerektiğini belirtmek için bir latifeydi benimki.. Hazır nazar boncuğu varken, geçen gün pencereyi açmamla birlikte evime giren bir uğur böceği. Fotoğrafını ekliyorum. Unlu bit ayıklamada birebir.. Sevgiyle |
Başınız sağolsun.
|
sayın yeşilli ablacım başınız sağolsun bu messajı bi taziye mesajı olarak yazmayı düşünmemiştim hoyalardan övgü yağdıracaktım size ;ama çok üzücü bi haber Allah yardımcınız olsun...
-saygılarımla.. |
Arkadaşlar sizler sağ olun. Başlığımda taziye mesajlarıyla değil de hoyalar ve çiçeklerini gündeme getirmek isterim. Öyle zamanlarım oluyor ki ilk mesajdan bu yana geçmişi yad ediyorum. Ne hatıralarım var sayfamda. Uğur böceği olan yukarıdaki mesajda beğenide bulunmanız yeterlidir.
Tüm beğeniler için teşekkürler. Sevgilerimle |
1 Eklenti(ler)
Günaydın sayın arkadaşlarım..
Krohniana'Süper Eskimo' Minik bir tomurcuk verdi. İyi seyirler diliyorum. |
Sizin kalbinizin tüm güzelliği hoyalarınıza yansımış tüm sevginiz çiçeklerinizin her zerresinde hissediliyor yürekten tebrik ediyorum sizi :) yıllrdır takipçinizim belki ilk defa yazıyorum ama her yazdığınızı okuyorum maaşallah Allah sizi ve çiçeklerinizi nazarlardan saklasın
|
Sayın eylulaskı, güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Hoya dolichosparte Aileye yeni katılanlardan.
|
3 Eklenti(ler)
Biraz renk gelsin sayfama. Bu nasıl bir güzelliktir İyi seyirler..
|
1 Eklenti(ler)
Hoya parasitica margin variegata
|
1 Eklenti(ler)
Hoya ilagiorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025