![]() |
Çok güzel görünüyorlar
biz de buradan izlemekle keyif alıyoruz. |
3 Eklenti(ler)
Ve çiçek demetinin biri kapanır, diğeri açar.
|
2 Eklenti(ler)
Wayetii çiçek demetini bu gün yüzümü güldürdü. Hafif kokusu var.
Toprak ortamında, pencere kenarında asılı. Toprağı kurudukça azar azar su verdim. Arada fıs fıs ve Duş aldı. |
1 Eklenti(ler)
Nektarı ile wayetii
|
Gercekten cok guzel görünüyorlar. Ve ne kadar cok çeşidi var, hepsi de birbirinden guzel.
|
Mümkün değil tamamına ulaşmanın. Ulaştım diyelim, Sera ortamı şart, evde çok türle olmuyor. Seviyorum hoyalarımı..
|
1 Eklenti(ler)
Caudata.. yeni yaprak ve tomurcuk.
|
1 Eklenti(ler)
Ve ikiz öbekle hazırlanan .. Fraterna.
|
1 Eklenti(ler)
shepherdii..
|
2 Eklenti(ler)
Hoş geldin fraterna..
|
4 Eklenti(ler)
Biz geldik..
|
1 Eklenti(ler)
Ve çiçek ömrü bitmeye yakın.. Bu gün.
|
2 Eklenti(ler)
EPC-808 Hoya siariae red flowers
Çelikleneli tam bir yılı doldurmadan çiçeklendiğine göre: Erken dönemde çiçeklenebilen bir tür diyebilirim. |
2 Eklenti(ler)
Hoya siariae demetteki çiçekleri kapanırken. caudata sürpriz yaptı..
|
Yeşillim maşallah hoyalarınıza en güzel koku hangi türde var acaba
|
Sn Selma_321, hangisi en güzel kokuyor diye tarifi mümkün değil. Koku koklayan tarafından değerlendirilir kuşkusuz. Hani benim için hepsi tamamlıyor birbirini. Yoğun çiçekli ve çiçeğini esirgemeyenler dersek carnosa, fungii, lacunosa tür ve varyeteleri palawan ne bileyim işte hepsi güzel. herkes kokusundan hoşlanmayabilir ama Davidcimmungii de güzel bana göre. En güzeli kişinin kendi gözlemleri..
|
2 Eklenti(ler)
Fungii ve halophila..
|
2 Eklenti(ler)
Finlaysonii 4, Yaprağı için edindiklerimden. Evvela yaprak önceliğim var. Yaklaşık 3 yılda bonus'u olarak kabul ettiğim çiçek demeti gelecekmiş...
|
2 Eklenti(ler)
Çiçeği bir carnosa gibi fazla ömürlü olmayacak gibi.. Sanırım ancak 1 hafta çiçek ömrü sürecek.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl Fungii aynı çiçek sapından 2. kez çiçek demetini sundu.
İkincisinde çiçek öbeğinde çiçekler daha fazla.. Gerçekten bu türü çok seviyorum. Hiç nazını görmedim. |
3 Eklenti(ler)
Hoya kerrii
pubescent-hairy leaves) |
1 Eklenti(ler)
Bu ayın 3 ünde öbekteki çiçeklerini açmaya başlayan kerrii bu gün 15. günü..
|
1 Eklenti(ler)
Hoya ya yeni başladığımda çok merak ederdim. Tomurcukların nasıl geliştiğini.
Tomurcuk fotoğrafını arar dururdum. Bu gün Retusa.. Biri soluyor. Biri çiçek açmış durumda. Bir kaç tane de tomurcuk var. İyi seyirler.. |
1 Eklenti(ler)
Önceleri, hoya ya ilk başladığımda. Carnosa açsa diye hayıflanırdım.
Şimdi sıralı çiçekleri ile evim çiçeksiz kalmıyor diyebilirim. Erken dönemde çiçeğe geçebilen bir tür. Diatomitte bakımını yapmaktayım. Bu gün praetorii den bir kare.. |
1 Eklenti(ler)
Böyle bir güzellik var mı?
|
1 Eklenti(ler)
shepherdii sarkıcı, sardırılabilir de. Hoş kokulu bir tür, tavsiye edebilirim hoya meraklılarına.
|
1 Eklenti(ler)
hoya epc 301 black leaves prachinburi
Yoğun kokulu tür. |
2 Eklenti(ler)
Hoya imperialis red. Hoyalarımın çoğunu elimden çıkarttım. Hemen hemen hepsini elden çıkartmak istiyorum. Benim hoya maceralarım da Burada imperialisle son olacak sanırım. Ağaçlar net ailesine şükranlarımı sunarım.
|
Sayın yeşillim,
ilk hoyalarımdan birini sizden almıştım. Çok uzun zamandır foruma sık sık giremiyorum. Girince de sizin yukarıdaki mesajınızı gördüm. Zor bir karar.Kararınız hayırlı olsun. |
Bende üzüldüm böyle bir karar almanıza...Hoya imperialis red çok çok güzelmiş. Onu bari bırakmayın...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025