![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Oğuzhan. Nihayet muradıma erdim. Yaklaşık 2 sene kadar önce buradan sevgili kaseriya bu çiçeği bana yollamıştı. Kendisi artık buralara uğramıyor zannedersem ama şimdi mum çiçeğinin çiçek açmış halini görmesini isterdim. Ulaşmak istediğim noktaya gelebildim sonunda. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
![]() Bol bol içinize çekin kokusunu... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Süper star gibi poz vermiş güzelimiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2006
|
İlkin, senden biraz tavsiye istesem ![]() ![]() Düzenleyen velveteen : 30-05-2009 saat 11:35 Neden: harf hatasını düzeltmek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Kelin ilacı olsa başına sürecek misali olacak ama ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
2 senedir baktığım ve ilk defa bu sene çiçeklerini görme şansına kavuştuğum mum çiçeğimin yaprakları 10 gündür epeyce mutsuzdu, toprağındaki suyu kontrol edip kuruyunca su veriyordum ve elime devamlı kökler değiyordu. En nihayetinde bugün saksısındaki toprağı değiştirmek ve daha büyük bir saksıya almak için bitkiyi saksıdan çıkarttım ve tam da düşündüğüm gibi bir görüntüyle karşılaştım; o kadar çok kök sarmış ki saksıyı toprağı temizlemek için baya uğraştım. Hep yapraklar ve çiçeklerin fotoğraflarını paylaşıyoruz bu sefer de köklerin fotoğrafını sizlere göstermek istedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Günlerdir heyecanla çiçeklerinin açmasını beklediğim Hoya Kerriim'in fotoğraflarını paylaşmak istedim. Bir haftaya yakın zamandır şehir dışındaydım döndüğüm zaman herhalde çiçekler açar diyordum ama beni üzmemiş beklemiş. Eli kulağında açması artık... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
sevgili ilkin hoyalardan öyle sevgiyle bahsetmişsin ki seni duymuşlar ve sevgine karşılık vermişler darısı bana hiç çiçeğini göstermeyen hoyamın başına ayrıca göndermiş olduğun adenium tohumların dan bir tanesi filizlendi gözüm gibi bakıyorum dört santim kadar oldu tabi ben bir taneyle yetinemeyim tohum getirttim almanyadan şimdi 17 adet daha iki santimlik adenium var dört gözle büyümelerini bekliyorum sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İlkin Kerrii güzelliğini göstermek için hakikaten seni beklemiş. Açmış hallerini görmek için sabırsızlanıyorsundur herhalde. Ben de merakla bekliyorum. Düzenleyen selenn : 13-05-2011 saat 22:51 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cennetbahcesi teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için gerçekten de o kadar çok seviyorum ki onları resmen çiçeklerini açmak için günlerce dayanmışlar gibi... Umarım sizin hoya da en kısa zamanda çiçeklerini gösterir size. Adenium tohumları için rica ederim, inşallah hepsi filizlenir sizi mutlu eder. Güle güle bakın hepsine... Sevgili selenn şuan çiçekler açmaya başladı, bir gidip bakayım nasıllar acaba derken bir de baktım ki 2-3 tanesi biraz biraz açmış, bir de pıt pıt ses çıkartıp açıyorlar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
İlkincim, gözün aydın. ![]() Onu o kadar istedin,o kadar sevdin ve o kadar emek verdin ki, mum çiçeği başlığını okuyan herkes de buna şahitdir, o da seni üzmedi, böyle mutlu etti işte. ![]() Doya doya seyret, kokla, fotoğrafla şimdi. ![]() Nazar değmesin, gerçekten muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Sayın İlkin; başarınız ve paylaşımınız için, sizi yürekten kutluyorum, yurdumuzda Hoya Kerrii, söylenecek söz bulamıyorum, teşekkürler.. Bitkinin tam boy fotoğraflarını da yayınlayabilirmisiniz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim COYOTE, gerçekten de darısı başına olsun... ![]() Sevgili Sevilay Hanımcığım, siz ve iklimsiz hanım az kahrımı çekmediniz. Yok çelik öldü ne yapacağım, yok ne zaman gelecek yeni çelik, olmadı köklenmiş alalım, uzun yoldan gelir mantar kapmış yolda, sonra captan ara, ilaçla, yaprakların kararmışlığını lekeleri gidermeye çalış ![]() ![]() Sayın dkp teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Azönce sizin için kerrii'nin tam boy bir fotoğrafını çektim. Bitkiyi sardıracak birşey bulamadığım için şimdilik bir çubuğa sardım çok kalın dalları, ona hoya cornosa'yı sardırdığım gibi bir destek çubuğu almam lazım. Çok hızlı büyüyor yapraklar ve çiçek sapı. Maşallah ona... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Keşke bu fotoğrafları sevgili ve de rahmetli Mucip Abim de görebilseydi. O da kışın gelen çelikleri kurtarmam için çok uğraş vermişti. Çiçeklerini ne zaman görürüm Mucip Abi deyip dururdum boyna... Umarım huzur içinde uyuduğu yerden bu güzellikleri görüyordur... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|