Kelin ilacı olsa başına sürecek misali olacak ama

)) anlatayım kendimce bildiklerimi. Ben bu zamana kadar hep aynı yerde tuttum mum çiçeğimi. 2007 yılının temmuz ayı gibi geldi bana, geldiğinde sürgün uçları yoktu, birkaç yapraktan oluşuyordu. Aldım onu pencere önüne koydum ( kuzey cephede duruyor ) ışık var ama güneş yoktu. Topraktaki nem bittikçe suladım, ne az ne çok su. Sussuzluğu da ara ara tattırdım. Gübre olayına gelince, kaktüs gübresi verdim yaz aylarında ayda bir kere. Kışın vermedim. Sonra mog türü bir gübre aldım bundan da 1-2 kere verdim. Bazı bazı da yumurta suyu verdim. Çeşme suyu ile sulamadım hiç. Hazır içme suyu verdim. Sonra bir kış zamanı baktım çiçek sapı vermiş. İlkbahar gibi de çiçek sapı büyümeye başladı. Şimdi üstünde 10'a yakın tomurcuk var... Yaptıklarım bunlar sevgili velveteen. Ha bir de ara ara yağmur yağdığı zaman aldım dışarı çıkarttım yağmur suyu içirttim. Umarım bir faydam dokunur sana anlattıklarımla. Ama mum çiçeği kesinlikle ışık görmeli, saksısı küçük olmalı. Çok da sulanmamalı. O zaman en kısa zamanda seni mutlu edecektir. Umarım en kısa zamanda sen de çiçeklerini görürsün.