![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Umarım papatyam, valla başım ağrıdı heyecandan deminden beri bir mutfağa bir b.sayara koşturuyorum. Öğleden sonra da gelen giden olacak. Of bakamayacağım buraya da ![]() Emeği geçen, yeni hoyalara kavuşmamızı sağlayan herkese gönülden teşekkür ederim. Sağolun varolun. Tuttuğunuz altın olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-07-2007
|
Resimler nerde? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Serpens'i yazdım diğerlerine geçiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Hoya
Ilkin asagida"ki resime dikkat edersen govdenin ustunde ufak kahve rengi kabarciklar,sislikler, gozebenzeyen yumrular,sen nasildersen,eger senin celiklerinde"de boyle gozler varsa onlari suda tut, oralardan 3 veya 4 gunde kokleniyor boylece sonuca daha cabuk ulasiliyor. Bak benim hoyadagdan aldigim iki celik ayni konumda, birnde o sisliklerden vardi 4 gunde koklenmeye basladi, diyerinde daha bir hareket yok Kolay gelsin gulegule buyut Saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sinan bey, evet benim de dikkatimi çekti daha önce arkadaşlarım istemişti bendeki mumçiçeklerinden onlara çelik vermeden önce köklendirip vereyim demiştim. O zaman suya koyduğum zaman hemen o kabarcıklı yerlerden kök çıkartmıştı. Şimdi yeni gelenlerde de var kabarcık ama hafif belli belirsizler. Sağolun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
İlkin 3 çeşitmiydi, yoksa benmi kaçırdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
3 çeşitti, silverpink'ten fazla söylemiştim. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Mesajlarınıza bakmayı unutmayın lütfen, bekliyorum. Sinan Bey merak etmeyin ben tüm çiçeklerimi içme suyu ile suluyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
İlkin tebrikler gelmiş senin bebişler.Oluruna bırak.Üstüne düşme.Kesin tutarlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Sinan Bey, ben çelikleri suda köklensinler diye bırakmadım. Toprak karışımına diktim. Şu anda geldikleri gibi duruyorlar. En sağlıklı yolun bu olduğunu söyledi uzmanlar ben de ona göre bu şekilde davrandım. İlk geldiklerinde 5-6 saat oksijenli suda tuttum eve götürene kadar. Sonra akşam hemen saksılara aldım ilk sularını da oksijenli su ile verdim. Bakalım hayır hasanat olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
İlkin Hanım, Öncelikler gözünüz aydın ![]() ![]() Bu arada neden oksijenli su? neden 5~6 saat oksijenli suda tuttunuz ve ilk sulamayı oksijenli su ile yaptınız? bunun çeliklere ne gibi faydası var? Forumda yaptığım araştırmada oksijenli su; dezenfektan amaçlı kullanıldığı yazıyor aceba dezenfekte etmek için mi? kullandınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Amanın ne güzel herkes yavaş yavaş kavuşuyor çeliklerine, hepinize uğur getirsin, mutlu mutlu büyütürsünüz inşallah. Harika bir olay ![]() Hakan Bey benim çelikler iş yerime gelmişti o yüzden eve gidene kadar suda beklesinler onca yolu gelmişler susuz kalmışlardır diye suya almıştım. Oksijenli suyu da dediğiniz gibi dezenfekte etsin diye kullandım. Kullanılmaya da bilir ama kullanılırsa daha iyi olur diye okuduğumu hatırlıyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Benimkiler gölgedeydiler hemen perde arkasında ışık alan köşe bir yere alayım o zaman. Teşekkürler ![]() Bu arada benim eski küçük mumçiçeğim beni çileden çıkartıyor; Boyna yaprak sürgün veriyor ama bir kere yanlışlıkla dokundum mu hemen küsüyor sürgünün ucu. Of! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Dokunma bana, uzak dur benden, rahat bırak beni diyor ama zavallı Türk'çe bilmiyor, bizim foruma uğraması lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Ne demek istediğinizi anlayamadım sayın M.Gürbüz,kimi kastettiniz acaba! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
pügrü hanım hoşgeldiniz aramıza. Bunun nedenini iyice anlamanız için forumu baştan aşağı okumanız gerekecek sanırım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaçsever
|
Teşekkürler İlkin hanım,ben bilgi sayarı yeni ögrendigim için dogru düzgün kullanamıyorum ,sayın Gürbüzün yazısı hemen benden sonra çıkınca üzerime alındım,dogrudan hatalarım söylense takdir ederim herkezi, ama imalı yazılınca her ne ise.Özür dilerim.Çiçek seven insanlar art niyetli olmaz .Sevgili İlkin hanım yardımlarınız için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Taş yanlış yere gitti galiba. Sayın pürgü daha hoşgeldin demeden baltayı taşa vurmayız. Aramıza hoş geldiniz. Bunlar çiçekleri bir saniye rahat bırakmıyor sonra şikayet ediyorlar. Hoşçakalınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaçsever
|
arkadaşlar, tekrar tekrar özür diliyorum,yersiz alınganlık yaptım,yeni üye oldugum nasılda anlaşılıyor degilmi.aslında pozitif birisi olarak bilinirim ama bi kere alınmış bulundum,zayıf anıma geldi herhalde. sizlerle tanışmaktan dolayı memnunum .sevgilerle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaçsever
|
İlkin hanım bu arada TÜRKİYE miz için yazdıgınız slaganınız çok güzel, sag olun, yüzde yüz katılıyoruz,teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaçsever
|
slogan demek istedim,kontrol etmeden yollamışım ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
İlkin
Ben silver pink, kerrii ve serpens siparişi vermiştim. Kerrii ölmüştü ama dayanamayıp bir tane çelik daha aldım. Silver pinklerden birisi 2 yaprak verdi, serpens'te de bir çıkıntı oluşumu var gibi ama beklemedeyim... Düzenleyen İlkin : 04-12-2007 saat 12:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|