![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Alıntı:
Teşekkür ederim yorumlarınız için, beğenmenize sevindim.. bardaklar : bardaklar dondurma kabı içinde duruyor, değiştimeyip alüminyum folyo kaplasam olur mu? çok narinler şu an havalar birazdaha serinlesin kalıcı saksılara hemen almayı düşünüyorum, birazda kök doldursunlar istedim.. kerii : beni düşündüren tek hoya, hiçmi hareket olmaz. ama hayatta olduğunu enerji depoladığını biliyorum verticilata : lekeler nokta nokta sanki türün özelliği gibi geldi, yaprağın ön tarafıda bir o kadar sağlıklı, sürgünüde. gözlemlemeye devam oncynoides : beni çok şaşırttı, bu kadar kısa sürede yaptığı atılımı diversifolia yapmamıştı. finlaysoni : tutmuş demiştiniz hoya üstadı olarak haklı çıktınız. bekledi bekledi bu sürgün iki günde bu hale geldi, artık hızlanır herhalde. ama çok hızlı gitmeleri değil sağlıklı gitmeleri önemli bence diğerlerinden son derece memnunum, gelişmeleri çok sağlıklı diye düşünüyorum, Ankara nın yaz aylarında şimdilik iyiyiz, önümüz kış ve ilk kışımız olacak. Bakalım neler olacak. Tekrar teşekkürler güzel ve eğitici yorumlarınıza ,yardımlarınıza |
|
|
|
|
|
|