![]() |
|
![]() |
#91 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum hem ilginize hemde yanıbaşımızda olmanıza. Hoya yetiştirirken hem acemiliklerimizi atıyor hemde deneyim kazanıyoruz. Ara ara kayıplar yaşıyor olsakta ben yinede memnunum. Çünkü o kayıplarında bize kazandırdıkları şeyler var. Gelişmelerinden memnunum şu an için sorunum yok ve verticilata da yaşadığım yaprak tersindeki lekelenmeler kendiliğinden geçti. Şunu yaptımda oldu diyeceğim bişey yok. Sayfayı açarken ''Ankara şartlarında hoya deneyimlerim '' benim sloganımdı, hala arkasındayım ama hoyalara nerede bakarsanız bakın bilinçli bakım iyi sonuç veriyor. Artık sayfamda eksik gördüğüm şey çiçek, oda en kısa zamanda inşallah. Ama gelişme yok. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
hoya eskimo
![]() ![]() ![]() ![]() Bugün çok mutluyum çünkü .. Bu sabah gördüklerim yoksa sandığım şeymi? Evet sanırım öyle.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın Yeşillim, Allah tamamına erdirsin ve paylaşmak nasip etsin inşallah. Kurutmadan çürütmeden.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Bozo, Sevinmekte, Mutlulukta hakkın. Diversifolia dan çiçek bekliyordum ben, ilk haberi ondan almaya endekslenmiştim nedense ![]() Çiçek sapını küçük ağaç parçacığıyla desteklemeni öneririm. Çok dikkatli bir şekilde tam sapın altından toprağını hafifçe eşeleyip çiçek sapının altına eşelediğin yerede agaç parçacığını koyabilirsin. Bu işlemi önermemin nedeni sulama esnasında oluşacak tomurcukların sudan etkilenip dökülmemesini sağlar. Çiçek açmış görselini bekliyorum. Sevincin ve Mutluluğun emekleriyin karşılığında, daim olmasını Dilerim. Minnacık çeliği bugünlere getirip yaşattığı her duygunu paylaşıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Hatice Hanım ; Heyecanımı ve mutluluğumu paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim.. : ) Diversifolia dan çiçek beklerken eskimo ters köşe yaptı. Ne yalan söyleyim. Çiçek beklediğim hoya sıralamasında eskimo en aşağı sıralardaydı ama sürpriz işte. Bunların ne yapacağı belli olmuyor. ![]() Diversifolia nın keyfi yok pek, aslında ondan çiçek beklemiyorum umudumu kaybettim. Sanırım bizim iklime uygun değil, gelişiyor fakat çiçek açmıyor. ![]() Eskimo nun sürprizi inanılmaz oldu. Çok şaşırmış durumdayım. Sizin önerinizi bende düşündüm. Çiçek sapı toprağa çok yakın nasıl bir destek yapmalıyım bilmiyorum. Kolları kaldırmamında bir faydası yok. Kök bölgesine çok yakın. Aslında nihai sonucu paylaşmayı çok çok istediğim için çok fazla rahatsız edip çiçek sapını düşürmekten kurutmaktan korkuyorum. Sanırım kürdan vs. malzemelerle birşeyler yapabileceğim. Zaten kendisi çiçek sapını havaya kaldırıyor gördüğüm kadarıyla, reimlerde ğördüğünüzden biraz farklı durumda şu an. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim. Bella da coştu, ama hep aynı görsellermiş gibi geldiğinden son halini eklemek istemedim, ondanda bir sürpriz bekliyorum. Saygılarımla .. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sayın bozo çok güzel bir haber buu dahada güzel haberlerini alırız inşallah çiçeklerini sağlıklı şekilde büyürde resimlerini görürüz gerçi yaprağı bile çiçek gibi çok şık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Sayin bozo0606, kutlarim sizi. Hoya türlerinden cok begendigim türlerden biri de eskimo türü, cicegini cok merak ediyorum. Allah nazarladan saklasin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-01-2013
|
bu hoya cinsini nerden buldunuz acaba banada yardımcı olursanız sevinirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|