05-10-2011, 19:26
|
#11
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2010
Şehir: Mersin
Mesajlar: 321
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas
Sevgili Perihan hanım,
Yakın bir zamanda köklendirmedeki başarı olayı gerçekleşsin listeyi açıklarım,
2 haftaya kadar yeni çeliklerin akibeti belli olur. Listeyi yayınlayınca, isimlerinden görsellere bakarsınız nette. Görsellerdeki çiçek ve yaprak seçimi birkaç tane daha seçmenize yardımcı olur. Taabi birkaç tane diyoruz ama, hal tatil ve gezilerimizi etkilemeye başladıysa durumunuzun benden farkı yok demektir. 2 tane yıllık grup gezimizi iptal etmek zorunda kaldım bu yıl. Gitti güzelim tatiller maviyolculuk ve yayla turumuz vardı maalesef ben katılamadım. Gelecek yıla yapılan program öncesi mutlaka birilerini o günler için bulmalıyım.
Sizinde evdeki bitki sayınız az değil biliyorum, bu arada gönderdiğim hoyalara en güzel bakımı yapan Siz oldunuz. Gözümün önünden gitmiyor hoyalardaki gelişmeler. Hoya bogor biraz nazlı büyüyen tür, ilk yılı güç toplamakla geçer 2. yılı başlar çılgınca sürgün vermeye hem yan sürgünlerde çiçek sapları çıkartmaya başlar. Yarasa gübresini düzenli kullanmanızın etkisi diyorum ben birde taabiikine Sizin gösterdiğiniz itina ve Sevgi, gelecek baharla birlikte sürgünlerde çiçek sapları çıkartmaya başlarsa hoyalarınız hiç şaşırmam doğrusu.
Hiçbir güzellik fedakarlık göstermeden gelmiyor maalesef. Bizde gezilerimiz ve tatillerimizle bu fedakarlığı yaptık bu Yıl, gelecek Seneye kimbilir, çiçeklerden çok iyi anlayan bir Dostunuz taşınır yakınınıza 
aklınız arkada kalmadan Bitkilerinizi emanet edebileceğiniz bir Dost diliyorum sizin için....
Bana gerçi 1 kişide yetmez oldu ilk tatilimde, emanet edeceğim kişiyi duyar gibi oluyorum '' nerden uydum bu deliye ''   
|
Sevgili Hatice hanım,öncelikle son sözlerine bol bir kahkaha attım,estafurlah ama gerçekten bizim gibi bitki delilerine uyanlar pişman olur,hoyalarım dahada büyüdüler,asiyenin kızı bile üç dört yerinden filiz verdi ve boy attı,onu kamışlara sardırdım,kerri ise iki metreye yakın,diğerleride aynen büyüdü çok güzeller e ,bu kadar güzel hoyaları kimselere emanet edemiyorum,benim eskidende cornosa'larım vardı,onlar zaten kocaman oldular.Gerçekten bu yıl gezileri erteledik,seneye inşallah bir yolunu buluruz,ama senin işin çok daha zor,çünkü seninki seraya dönüştü.Çok selam ve sevgiler.
|
|
|