Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bozo.0606
sevgili hatice hanım merhabalar..
son yüklediğiniz resimlerde clonex diye 'bişey' görüyorum. internetten baktım , köklendirme jeli yazıyor. sırrınız falan değildi demi ( artık saklayamazsınız , elimde kanıtlar var  ). hangi bitkilerde kullandınız ( hoyalar dışında ) , performansı nasıl oldu. cevaplarsanız sevinirim.
minişlere selam.. sevgiyle kalın..
|
Sevgili Bozo,
Sırrım deşifre oldu galiba diyeceğim geliyor ama gerçekten hiç sırrım yok
köklendirici jeli sadece Mayıs ayından beridir kullanıyorum, ve sadece hoyalarda kullandım diğer bitkilerde çelik alıp denemedim hiç. Onları çelik alıp hediye gönderiyorum. Hoyalarda gerçektende verimli. Geçen yıl hoyalarda hiçbirşey kullanmadan köklendirdim çok gerekli birşey değil hoyalarda ama ben yinede kullanıyorum. Hoyalar en çabuk köklenen bitkiler çünki.
Minişlerde 2 tane kaldı bir dişi bir erkek, dişiyi önümüzdeki hafta sonu Babam gelecek almaya, erkek olanıda kendimize sakladık meşhur kocakafamız o kocaoğlan koyduk isminide uykucumuz o

kıyamadım ona sürekli uyandırıp emzirmek sanırsam aramızda bağ kurdu. Dün Akşam eşimide ikna ettik. Artık bizimde koca paşamız var

çok mülayim ve sakin bir okadarda sevimli.
Bu sabah güne neşeyle başladık. Saçımdan tokayı yürüttüler ve ondan sonra başladı aralarında kavga, görmeye değer tokayı kapan çalıların arasına saklanıyor hazine kapmış gibi diğeri peşinde ondan kaptığı gibi kaçıyor.
Çok şekerler....
Fotolarla birlikte Sevgilerimizi gönderiyoruz...