![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Evet Orkun bey bendeki tamemen yeşil hindu rope veriagata yıda siz gönderirsiniz ondan da olur nasıl güzel fikir değilmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Ne yapalım o zaman hindu rope niz yoksa biz size gönderelim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Arkadaşlar benim kafam karıştı, nette baktım 2 side aynı tür gibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Fatih ciğim sana güzel haberlerim var, eşim pazartesi günü Denizliye gidecek sana elden teslim edebilir. dönüştede sen bana eşimle gönderirsin, sanırım 2 gün orda kalacakmış. Telefonlaşalım lütfen!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Asiyemin inci taneleri açılıyor, sabahtan beridir içim içeme sığmıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Kokusunu alamadım henüz tam açılmadı, İlkinciğim hemde ne seyirlik tepesine dikildim göz gözeyiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Sayın Missmenas heyecanınız ve bunu bizimle paylaşmanız o kadar içten ve o kadar güzel ki.. Tebrikler! Umarım daha bol çiçekli günlerini görürsünüz Asiye'nin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Çok Teşkkür ederim Sayın Elek hepbirlikte bol çiçekli günlere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1 tane çiçek bile yetti bugün havalara uçmama, artık bekleme sırası h. kerride ve h. australiste 2 sindede 1 er tane çiçek sapı oluştu ama henüz çok minicikler ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Makiciğim, üzülme h. australis için, benimkinden alırız bahara bir çelik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Asiyemin son halinide yükleyip öyle çıkmak istedim yola, bütün gün koklayabilmek için bekledim cumartesi gününe kadar yokum inşallah döndüğümde hala yerinde duruyor olur bu güzellik |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
aman pekte güzel. sipariş verlirken bende mutlaka almalıyım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım, sağolasın. Bu gece australisimi kesip biçtim. Kökler sağlam gibi duruyor ama gelen çeliğin gövdesinin içi tamamen boşalmış. Verdiği sürgünü kesip , yeniden diktim. Bakalım belki köklenir. Köklenmezse baharda 2011 siparişinde yine isterim. Seninkine uzun bir süre dokunmayalım. Bak ne güzel tomurcuk vermiş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzelliği Hoya seven Dostlarımla paylaşmadan edemicem, İnşallah sevincim içimde kalmazda açar, Hoya lacunosa'm dan 1 tanesi süprize hazırlanıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Ayrıca çok merak ettiğim bir konuda yaprakların gelişimi, acaba normalmi diye sürekli kendime sormaktan vazgeçemedim, özellikle H. bilobata minik güzel formlu yapraklar bende daha büyük çıkıyor H. obscura da öyle bilobatanın yaprağı 5.5 cm normalmidir bu acaba tecrübesi olan Arkadaşlarımın, yorumlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili missmenas H.lacunosa'nız için inanılmaz sevindim. Tomurcuklu fotoğrafı görünce beni bile bir heyecan kapladı. Bu mucizeyi görmek bambaşka bir duygu. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum o yüzden ve sizi tebrik etmek istiyorum. Umarım açar ve hepbirlikte mutlu oluruz... Büyük yapraklara gelince tam emin olamamakla birlikte fazla ışık aldıkları zaman yaprakların daha büyükçe olduğunu düşünüyorum ben. Aynı durumu çok ışık alan pencere önünde duran hoyalarımda da yaşıyorum ben. Belki fazla nem ve bol ışık aynı anda olunca onlara hormon etkisi yapıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim İlkinciğim, perdeyi açalı henüz 2 hafta oldu ondan önce güneş yakmıştı kerrimin 1 yaprağını korkudan hiç açmamıştım güneş perdesinin arkasındaydı hepsi yaz sıcağı geçince cesaretlendim açtım ve güneşi çok sevdiler gözlemleyebiliyorum farkı güneşi sevmeyen türlerdeki filizlenmeler uzantılarını gölgeye doğru uzatıyor onuda gözlemledim özellikle carnosa crinkle. Şimdi baktımda hepsi öyle uzantılarını hep içeriye doğru ve ya buldukları gölgeye uzatıyorlar. Bu arada Hoya carnosa crinkle yide görmüş oldunuz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili missmenas, kutluyorum seni. Ne güzel bakmışsın, ne güzel büyümüş lacunosan. Çiçek bile veriyor. Harikasın arkadaşım. 3. fotoda beyaz saksıdaki carnosa da lacunosa mı? Toprak harcı ve verdiğinin besinlerle ilgili bilgi verir misin lütfen? Saksılarını da çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Herhalde bir bu hoya türlerinde var dallarını gölgeye uzatma özelliği, alem bitkiler... Geçen akşam bize de arkadaşlar geldi oturmuş sohbet ederken salonda köşede bir yerde duran h.silverpink'in en tepedeki dalı duvara dayanmıştı, birden duvardan ayrıldı sürgün bir sağa bir sola hareketlendi sonra gitti tekrar eski yerinde durdu. Ben bakıyorum bitkiye, insanlar döndü bana bakıyor. İlkin ne oluyor diyorlar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
uzun zamandır siteye giremiyordum bugün fırsat bulup bi bakayım dedim iyiki bakmışım asiyenin güzelliği başımı döndürdü doğrusu,ayrıca h.lacunosa içinde tebrik ederim onun tam olarak açmış halinide dört gözle bekliyorum her ikisinede kocaman birer MAŞALLAH.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|