![]() |
|
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Alıntı:
![]() Sayfanızı beğendim, iltifatlarınıza teşekkür ederim, şimdiden bir çok Hoya' nız olmuş, böyle giderse size alan yetmeyecek. Sizi durdurmak lazım... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Hatice hanım sayfanız hayırlı olsun.Mum çiçeği'nin ne kadar çok çeşidi varmış.Bana gönderdiğiniz mum çiçeği çeliğini ikiye böldüm. İki adet mum çiçeğim oldu.Teşekkür ederim.Sayenizde yeni çeşitleriyle tanışıyorum.Yine sera ziyareti yapmam gerekecek. Maşaallah ''asiyem'' harika görünüyor.Diğerleride inanıyorum onun kadar güzel gelişirler ve bol bol çiçek açarlar.Akşamları harika kokarlar.Eskiden gelen o tanıdık kokuyu duyar gibi oldum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Dilaver Bey 4 tane si yolda sayılır Arkadaşlarım sağolsunlar. Siz öyle diyorsanız dinlerim Sözünüzü. Nisan ayı başına kadar ama. Bu arada söyliyeyimde kurtulayım. Haziran 25 inde İzmirdeyim bir aksilik çıkmazsa 2 günlüğüne, ege üniversitesinin botanik bahçesinide gezmek amacım Siz anlamışsınızdır neden ![]() evet Madagaskar yaseminiymiş maalesef gözünün içine baktım geçen Yazdan beridir Hoya diye Sağlık olsun onunda güzel çiçekleri var ama. Asıl ben Size çok Teşekkür ederim. Epey yordum Sizi ama böyle resimleri görünce değmiş bu yorulmaya dersiniz diye ümid ediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2010
|
Sayın Missmenas sayfanız hayırlı uğurlu olsun. Mum Çiçekleriniz çok güzeller hepsine bayıldım inşallah çiçeklerinide görürüz. Anılarda kalan çiçeklere sahip çıkan ve bunları paylaşan yüreğinize TEŞEKKÜRLER. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin minik Prenseste eminim bir gün gösterişli çiçekleriylen Bizleri Sevindirecek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
sayfanız hayırlı olsun hatice hanım..inşallah değişik türlerin çiçeklerini de görmek nasip olur... bu arada Asiyeniz gerçekten çok heybetli duruyor..onca kişiye çelik yolladığınız halde..benim çeliklerde filiz verdiler, asiye annelerinin ellerinden öperler.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2010
|
Hatice Hanım selamlar, Sayfanız hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor prensesleriniz. Umarım onları da Asiye kadar büyümüş ve çiçeklenmiş olarak bu sayfada görürüz. Bu arada nazlı Missmenas ' da yaprak verdi çok mutluyum. Yollamış olduğunuz iki çelik de ilk kıpırdanmalarını yapmış oldu. Tekrardan teşekkürler. Sevgiler |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Güzel Temenniniz için çok Teşekkür ederim Yıldıztozu. Sizin minik Prensesde anneye yetişir İnşallah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
/
Giriş Tarihi: 18-06-2010
|
hatice hanım bu celik kurumus caresi var belki cözebiliriz biraz zahmetli ama |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Hoya curtisii evet maalesef saksının birisi kurudu diğeride kurumak üzere. Kurtuluşu yok nasıl çaresi var anlatırsanız Sevinirim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sevgili missmenas sayfanız hayırlı olsun hoyalarınız çok çok güzeller maşallah...sizde ki hoya sevgisi her türlü takdiri hak ediyor doğrusu...bana gönderdiğiniz iki çeliği hoya sayfasında okuduğum gibi ikiye bölerek dikmiştim...hepside köklendi ve filiz vermeye başladı...yani 4 tane hoyam olmuştu...sizin hoyalar filizlenince ben o kadar sevindimki evde bayram havası estirdim...eşim bu kadar mutlu olduğumu görünce çevredeki seraları dolaşarak bana tomurcuklu bir mum çiçeği aramış ama bulamamış...yinede bulduğu bir mum çiçeğini almış...geçen hafta onlarda tomurcuklandı...çiçek buketleri oluştu üzerinde...bu kadar çabuk çiçeklere kavuşacağımı beklemiyordum doğrusu...açınca paylaşırım cinsini ve rengini görürüz...sizin asiyenin prenseslerinden birini ankara kazana yolladım...birinide yarın istanbul çekmeköye yollayacağım...iki minik prenses de bana yeter diye düşünüyorum...beni hoyalar ile buluşturduğunuz için tekrar teşekkür ederim...asiyeyi gördükten sonra benim minik prenseslerinde anneleri gibi olacağı ve buket buket çiçek vereceği günü heyecenla bekliyorum...hoyalarınız yüreginiz kadar güzel olur inşaallah....sevgilerimle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili missmenas, sayfan hayırlı olsun senin hoyaların maşallahı var. Her şey harika ellerine sağlık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Arkadaşlar. Sevim4, bıcırık ve pembegül güzel temennilerinizle insan kendini dahada Mutlu hissediyor. Yeni resimler eklicem gelişmeler için ama maalesef ekleyemiyorum fotoğraf makinesini tatilde kızım kaybetti ![]() yeni Hoyalarım oldu bu arada İzmirden aldıklarım ve İstanbuldan gelenler var içim gidiyor Sizlernen paylaşamıyorum diye. en kısa zamanda yeni makina edinmem lazım. Hollanda'dan gelenler o kadar büyüdülerki baktıkça şaşırıyorum Mucize gibi birşey. Asiye'm bu yıl yine çiçek açmamak için direniyor paso çalı gibi sürgünler veriyor. yeni sürgünlerde çiçek sapları var ama büyütmek için hiç çaba sarfetmiyor. umarım Sizlere gönderdiğim çiçeklenir de Anne'lerini kıskandırırız ![]() Sitemizin bahçesinde plumeria çiçek açtı, en çok ona üzülüyorum fotoğraflayamadım diye kokusu muhteşem bişey görüntü keza ona göre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili missmenas,banada nasip olur inşallah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Senin adına çok sevindim sevgili mismenas fotolarını bekliyorum bizimde gözlerimiz şenlensin sayende çünkü benimkiler hala uyuyor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Hoya'larımın gelişimini Sizlerle paylaşmak istedim. Ben tatildeyken öyle gelişmişlerki sanki sıra çiçek açmaya gelmiş gibiler ![]() 15 Mayıs 2010 da gelen çeliklerim bunlar. ilk H.australis ve H. lacunosa Düzenleyen missmenas : 02-09-2010 saat 19:56 Neden: ilave |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
H. bella ve H. pauciflora. h. pauciflora sanırım Antalya iklimine pek dayanamıyacak, sıcaklardan olsa gerek diye düşünüyorum yeni sürgünlerini hep kuruttu |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
H. boggor ve H.gracilis ve H. verticillata |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Gelişmesinde hiç ilerleme olmayan türler ise H. linearis ve H. carnosa |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Taner Angay Beyden, yine bu yıl köklü olarak aldığım hoyalar gelişimi çok güzeller.( köklü olarak almanın avantajı galiba ) H.kerrii H.sulawesii H.silverpink H.pubicalyx |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Fatih'ciğim sabırsızlıkla çiçek açacağı günlere diyelim. yarın yeni resimler yüklerim devamı var daha ![]() Düzenleyen missmenas : 03-09-2010 saat 15:36 Neden: kelime hatası |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili missmenas, kutluyorum sizi. Hepsi çok güzel gelişmiş. Nazar boncuğu şart oldu ![]() Aynı tarihlerde gelen benim çeliklerin en hızlı büyüyeninde 2-3 yaprak var. Özellikle lacunosa ve bogor'a maşallah diyorum. Gübre veriyor musunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Güle güle sağlıkla büyütün ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|