sevgili missmenas sayfanız hayırlı olsun hoyalarınız çok çok güzeller maşallah...sizde ki hoya sevgisi her türlü takdiri hak ediyor doğrusu...bana gönderdiğiniz iki çeliği hoya sayfasında okuduğum gibi ikiye bölerek dikmiştim...hepside köklendi ve filiz vermeye başladı...yani 4 tane hoyam olmuştu...sizin hoyalar filizlenince ben o kadar sevindimki evde bayram havası estirdim...eşim bu kadar mutlu olduğumu görünce çevredeki seraları dolaşarak bana tomurcuklu bir mum çiçeği aramış ama bulamamış...yinede bulduğu bir mum çiçeğini almış...geçen hafta onlarda tomurcuklandı...çiçek buketleri oluştu üzerinde...bu kadar çabuk çiçeklere kavuşacağımı beklemiyordum doğrusu...açınca paylaşırım cinsini ve rengini görürüz...sizin asiyenin prenseslerinden birini ankara kazana yolladım...birinide yarın istanbul çekmeköye yollayacağım...iki minik prenses de bana yeter diye düşünüyorum...beni hoyalar ile buluşturduğunuz için tekrar teşekkür ederim...asiyeyi gördükten sonra benim minik prenseslerinde anneleri gibi olacağı ve buket buket çiçek vereceği günü heyecenla bekliyorum...hoyalarınız yüreginiz kadar güzel olur inşaallah....sevgilerimle...
|